Trabzonspor Bu fırsat kaçmaz!

Bu fırsat kaçmaz!

15.10.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kötü günler geçiren Trabzonspor kendi evinde üst üste Mersin İ.Yurdu, Lokeren ve Gaziantep’le karşılaşacak. Bordo-mavili takım 3 maçtan 9 puan çıkartarak, kara bulutları dağıtmanın hesaplarını yapıyor.

Bu fırsat kaçmaz

Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi’nde aldığı kötü sonuçlarla hayal kırıklığı yaratan Trabzonspor’da tüm gözler Hüseyin Avni Aker Stadı’nda üst üste oynanacak üç kritik maça çevrildi.

Haberin Devamı

Ligin ilk 5 haftasında galibiyet yüzü göremeyen bordo-mavili takım pazar günü sahasında Mersin İdmanyurdu ile kozlarını paylaşacak. Bu maçta 3 puan özlemine son vermek isteyen Karadeniz ekibi, 23 Ekim Perşembe günü ise UEFA Avrupa Ligi’nde Belçika’nın Lokeren takımını konuk edecek. Gruptan çıkma yolunda çok büyük önem taşıyan karşılaşmadan galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapan Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker’deki 3. maçta Gaziantepspor’la karşı karşıya gelecek.

Üzerindeki kara bulutları dağıtmak için 3 maçta 9 puanı hedefleyen bordo-mavili takım hedefine ulaşırsa hem Teknik Direktör Vahid Halilhodzic hem futbolcular hem de Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu rahat bir nefes alacak.

Aksi halde ise başta Halilhodzic olmak üzere oyuncular ve yönetim de bir kez daha eleştiri oklarının hedefine oturacak.

Yazarlar