Trabzonspor ‘Bu herkesin başarısı’

‘Bu herkesin başarısı’

09.11.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, futbolcularına övgü yağdırdı, “Onlarla ne kadar gurur duysam az. Bu herkesin başarısıdır” dedi

‘Bu herkesin başarısı’

UEFA Avrupa Ligi J Grubu’nda Polonya’nın Legia Varşova takımını deplasmanda 2-0 yenerek puanını 10’a çıkaran ve liderliğini sürdüren Trabzonspor’da büyük bir sevinç yaşanırken, Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay oyuncularına övgüler yağdırdı.
Bordo-mavililer Türkiye tarihinde deplasmanda Avrupa’da 5 maç üst üste kazanan tek takım olarak 2. bir sevinç yaşarken, Akçay, “Bu Trabzon kenti ve Trabzonsporlular’ın bir başarısı. Onların arzu ve isteğini sahaya yansıtıyoruz. Oyuncularımla ne kadar gurur duysam az” dedi.
Genel Sekreter Köksal Güney ise Legia karşısında aldıkları galibiyetin hem kendilerini hem de taraftarı mutlu ettiğini belirterek şöyle konuştu: “Bu galibiyetle üst tur için önemli bir adım attığımızı düşünüyorum. Kötü bir sezonun ardından takımımız lig ve Avrupa’ya başlarken bir tedirginlik vardı. Futbolcuların kendilerini toparlayıp konsantre olmaları açısından bir takım kuşkularımız vardı. Ancak iyi sonuçlar oyuncularımızın kendilerine olan güvenlerini artırdı.”
Genel Sekreter Köksal Güney, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın maçın sonunda soyunma odasına kadar gelip takımını tebrik etmesinin çok önemli bir davranış olduğunu belirterek, “Sayın Başbakanımız maçımıza geldi. Maçtan sonra da futbolcularımızı tebrik etti ve destek verdi. Bu bizi çok mutlu etti” diye konuştu.

Yazarlar