Milli Takım BU MAÇLARI KAÇIRMAYIN

BU MAÇLARI KAÇIRMAYIN

24.05.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Türkiye’de düzenlenecek U-20 Dünya Kupası’nın önemine değinen FIFA Başkanı Seep Blatter, Türk futbolseverlerden tribünleri doldurmalarını istedi, “Bu maçlar kaçmaz” dedi

BU MAÇLARI KAÇIRMAYIN

FIFA Başkanı Sepp Blatter, yaklaşan 20 Yaş Altı Dünya Şampiyonası’nın öncesinde açıklamalarda bulundu. FIFA’nın resmi internet sitesine konuşan Blatter, 21 Haziran-13 Temmuz tarihleri arasında Türkiye’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek organizasyonda yer alacak takımları izlemek için sabırsızlandığını söyledi. FIFA Başkanı, “Organizasyona ev sahipliği yapacak Türk futbolseverlere sesleniyorum. Maçları kaçırmayın!” dedi.
Türkiye Futbol Federasyonu’nun yürüttüğü çalışmalardan memnuniyetini dile getiren Blatter, “Türkiye Futbol Federasyonu, mükemmel bir Yerel Organizasyon Komitesi oluşturdu. Turnuvanın organizasyonuna dönük hiçbir endişem yok. Takımlar için kritik öneme sahip stadyum altyapısı, antrenman tesisleri ve seyahat organizasyonu gibi konular tamamen kontrol altında. Türkiye, bundan önce de üst düzey etkinlikler organize etmişti. Bu yüzden, dünyanın dört bir yanından gelecek 23 takımın harika bir deneyim yaşayacağından eminiz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Olimpiyatların vitrini
Dev turnuvanın 2020 Olimpiyat’larına aday olan Türkiye açısından büyük önem taşıdığına dikkat çeken Blatter, “Başbakan Erdoğan ile yaptığım görüşmede kendisine de, FIFA U20 Dünya Kupası sayesinde 2020 Olimpiyat Oyunları’na ev sahipliği yapmak için aday olan İstanbul’un vitrine çıkacağını söyledim. Tüm dünyanın gözü en iyi U20 takımları arasından çıkacak yeni şampiyonu izlemek üzere İstanbul’da olacak” ifadelerini kullandı.

Yazarlar