Galatasaray Bu­rak ve Umu­t’­a ay­rı gö­rev­ler!

Bu­rak ve Umu­t’­a ay­rı gö­rev­ler!

16.12.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

FATİH Te­ri­m’­in en önem­li koz­la­rı lig­de 24 gol atan Umut ve Bu­rak... DEV DERBİDEN SONRA MAÇIN GOLLERİ SKORER.COM'DA OLACAK...

Bu­rak ve Umu­t’­a ay­rı gö­rev­ler

Tec­rü­be­li ça­lış­tı­rı­cı, iki sant­rfo­ruy­la da tek tek ko­nuşup fark­lı gö­rev­ler ver­di. Bu­ra­k’­tan de­fans ar­ka­sı­na ko­şu­lar yap­ma­sı­nı is­te­yen Te­rim, Umut’a ise “O­yun sı­kış­tı­ğın­da or­ta sa­ha­ya gel, top alıp baskıyı azalt” dedi.

Haberin Devamı

Burak, Hakan Şükür geçebilecek mi?

Öte yandan Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da bu sezon sırasıyla Bursaspor, Akhisar Belediyespor (2), Eskişehirspor, Kayserispor, KDÇ Karabükspor ve Gaziantepspor önünde gole ulaşan Burak Yılmaz, Fenerbahçe maçında gol atması hâlinde 1996-1997 sezonunda bu seriyi yakalayan Hakan Şükür’ü geride bırakarak rekorun tek sahibi olacak.

Umut, kariyer rekoruna doğru!

Galatasaray’ın sezon başında Fransa’nın Toulouse FC takımından kiralık olarak kadrosuna kattığı Umut Bulut, Süper Lig’in geride kalan 15 haftasında 14 maçta forma giyerek rakip fileleri 11 kez havalandırdı. Sezonun ilk dört maçında gol attıktan sonra sekizinci haftada bir dört maçlık seri daha yakalayarak dokuz gole yükselen milli oyuncu, Sivasspor’a karşı üç haftalık suskunluğuna son vererek Süper Lig’de bu sezon 11. golüne ulaşmış oldu. Umut Bulut, lig kariyerinde bir yarıda attığı gol sayısında kişisel rekorunu kırmayı başardı.

Yazarlar