Skorer Bücürlere hayranım

Bücürlere hayranım

30.08.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Monaco'nun hocası, "G.Saray'ın sistemi belli. Öldürücü bir pres uyguluyorlar. Okan, Suat, Emre durdurulduğunda çözülüyorlar" dedi. Claude Puel, çok ağır bulduğu Jardel için "Kabiliyeti ve hareket alanı çok dar. Geçen sezon bize önerdiler, almadık" diye konuştu

Bücürlere hayranım




GALATASARAY'IN, Şampiyonlar Ligi'nde aynı gruba düştüğü Monaco, temsilcimizden çekinmiyor. Ekibin teknik direktörü Claude Puel, Cim - Bom'un en önemli silahının orta sahanın uyguladığı pres olduğunu söyledi. Puel, "Çok yavaş bir oyuncu" olarak tanımladığı Jardel'in ise geçen sezon kendilerine de teklif edildiğini belirtti, ancak bu öneriyi geri çevirdiklerini açıkladı.

PUEL, "Rakibimiz uzun toplarla Jardel'i buluşturuyor. Ancak Jardel'in hareket alanı ve kabiliyeti çok dar. Bu da orta sahanın işini güçleştiriyor. Yavaş kaldığı için bizim oyun sistemimize uymuyordu. Bu nedenle onu almadık. Çünkü biz genç ve koşan bir ekibiz" ifadelerini kullandı. Monaco'nun hocası, Galatasaray'ı çok iyi tanıdığını, oyun sistemlerini bildiğini de vurguladı.

MONACO'NUN hocası, "Takımın tüm yükü orta sahada. Öldürücü bir pres uyguluyorlar. Okan, Suat ve Emre'ye hayranım. Bunları durdurduğunuz zaman rakibin oyun sistemi çözülüyor. Bunları açıkça söylüyorum, çünkü Galatasaray'ın sistemi zaten belli" dedi. Puel, grupta birinci olacaklarını da iddia etti, "Takımların şansları eşit ama biz daha avantajlıyız" diye konuştu.

SİMONE: "Glasgow'la çekişiriz"

MONACO'NUN yıldızı Simone, Galatasaray'ı çok yakından tanıdığını söyledi. Ünlü İtalyan oyuncu, "Milan'dayken karşı karşıya gelmiştim. Süper Kupa maçını da seyrettim. Samimi söylemek gerekirse, oyunlarını beğenmedim. Galatasaray'ın gruptan birinci çıkacağı söyleniyor ama, ben bu görüşe katılmıyorum. Grup birinciliği için Glasgow'la çekişiriz. Galatasaray da ancak bu ikiliyi zorlar" dedi.

CHRİSTANVAL: "Zorlayacak güçteyiz"

MONACO'NUN yıldız isimlerinden Christanval, Galatasaray'ın kaliteli bir ekip olduğunu belirtti. Fransız oyuncu, "Türk futbolunun çıkışı aramızda sık sık konuşuluyor. Galatasaray UEFA Kupası'nı ve Süper Kupa'yı alarak kalitesini ispatlamış bir takım. Ancak biz de bu takımı zorlayacak güçteyiz. Çünkü çok diri bir ekibiz. İstanbul'da Galatasaray'ı yenersek grup birincisi oluruz" diye konuştu.

NONDA: "Şansımız daha yüksek"

MONACO'NUN Kongolu sağ açığı Nonda, grup birinciliği şanslarının Galatasaray'dan daha yüksek olduğunu ileri sürdü. Nonda, "Süper Kupa maçını izledik. Bu sene çok formdayız. Ancak Galatasaray da her geçen gün kadrosunu güçlendiriyor. Türkiye'de futbol oynamak artık İspanya, Fransa, İtalya'da oynamak kadar zor. Bu da Türk futbolu açısından cezbedici" ifadelerini kullandı.

Yıldızlar topluluğu

MONACO tam bir yıldızlar topluluğu. Sahaya sürdüğü ilk on birinde, Fransa, İtalya, Portekiz, Meksika ve Arjantin gibi ülkelerin milli takımlarından tam on futbolcu bulunuyor. Bu isimler arasında İtalyan Simone, Fransız Christanval, Kongolu Nonda, Portekizli De Costa, Arjantinli Gallardo, Meksikalı Marquzm ve Belçikalı Leonard da yer alıyor.

Emre'ye izin yok

Başkan Faruk Süren, genç yıldızı kesinlikle satmayacaklarını açıkladı
Halil Özer
G.SARAY Başkanı Faruk Süren, Emre'yi bu sezon kesinlikle satmayacaklarını açıkladı. Süren, "Fiorentina yöneticileri ile Monaco'da görüştük. Emre'yi vermeyeceğimizi, isterlerse önümüzdeki sezon için şimdiden konuşabileceğimizi de söyledik" dedi.

MEHMET Cansun da "Biz adam almaya çalışıyoruz. Niye adam satalım ? Hele Emre'yi asla vermeyiz" açıklamasını yaptı. İtalyan kulübü ise bu transferdeki ısrarını sürdürüyor. Fiorentina yöneticileri para konusunda her türlü pazarlığa hazır olduklarını bildirdiler.

Süren'den yalanlama

GALATASARAY Kulübü Başkanı Faruk Süren, gazetemizin geçen pazar günkü sayısında yer alan ve olay yaratan açıklamaları ile Fatih Terim'in suçlamaları hakkında hiçbir basın mensubu ile konuşmadığını söyledi. Sarı - Kırmızılı kulübün patronu, "Ben hiç kimseyle tek kelime bile konuşmadım. Milliyet'in haberinin ardından gazetelerde benim ağzımdan yazılanlar, bana yakıştırılan şeylerdir" ifadelerini kullandı.

Transferden vazgeçildi

Galatasaray yönetimi Jardel'in yanına ikinci bir forvet oyuncusu almaktan vazgeçti. Dün akşam yapılan yönetim kurulu toplantısında Şampiyonlar Ligi'ne mevcut kadro ile katılınması kararı verildi. Eğer forvette sorun devam ederse Sarı - Kırmızılı yönetim yabancı oyuncu transferini Ocak ayında gerçekleştirecek. Yönetim ayrıca bundan böyle Fatih Terim ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmaması kararı da aldı.