Beşiktaş BULAŞICI HASTALIK

BULAŞICI HASTALIK

28.07.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş, Southampton karşısında Muhammed’in mükemmel vuruşuyla öne geçti, maçın sonunu getiremedi. Son 15 dakikada kalesinde üç gol gören siyah-beyazlılar, geçen sezon savunmada aksaklıklarını bir kez daha gördü, lig öncesi iyi sinyal vermedi

BULAŞICI HASTALIK

MİLLİYET AVUSTURYA KAMPINDA / SERDAR SARIDAĞ - CENGİZ MALGIR

Haberin Devamı

Kamp dönemindeki hazırlık maçları serisini İngiltere Ligi takımlarından Southampton ile oynayarak sürdüren Beşiktaş, skor açısından istediğini elde etmemiş olsa dahi, sezon öncesinde ders çıkartılacak nitelikte bir maç oynadı.
3-1 yenilerek sahadan ayrılan Beşiktaş, böylesine bir skor olumsuzluğuna rağmen Muhammed gibi genç bir yeteneğini Türk futboluna kazandırması nedeniyle alt yapısıyla gurur duymalı. 58. dakikada attığı müthiş golün daha güzellerini biz idmanlarda seyrettik. Bilic’e sarılmasının nedeni ise Hırvat hocanın onun neler başarabileceğinin çok iyi bilmesinden... Maç içerisinde bireysel hataları oldu ama o hataları zamanında ne futbolcular yaptı.
Lambert’in 75’te, Mayuka’nın 77’de ve 90’da Isgrove’in attığı goller nedeniyle tabii ki takım savunması baştan sona sorgudan geçirilmeli. Fakat takımın yeni transferi Pedro Franco’ya da bir parantez açmak lazım. Hataları olmasına rağmen genelde çok akıllıca oynadı. Rakiple arasındaki mesafeden tutun, ayaktaki topa yapılacak hamleye kadar üstün yeteneklere sahip bir Kolombiyalı.
Yenilen goller nedeniyle Beşiktaş’a gelecek olursak, hazırlık maçında bile oyun disiplini kaybedersen kalende böyle goller görürsün. Attığın gol çok havalı olabilir ama sezon başlayınca üç puanların havası daha çok olur.

Haberin Devamı

MAÇIN?KARNESİ

HAKEMLER: Grobelnik, Brannschmidt, Gruber S.
BEŞİKTAŞ: Cenk (5)- Serdar (4), Sivok (4), Franco (5), Ersan (4)(Dk.46 Gökhan Süzen 4) - Veli (5), Oğuzhan (4)(Dk.46 Muhammed 6) - Gökhan Töre (5)(Dk.74 İbrahim 4), Fernandes (6), Olcay (5)(Dk.46 Dentinho 5) - Almeida (5)(Dk.58 Mustafa 5)
SOUTHAMPTON: Boruc (6) - Fonte (5), Chambers (6), Hooveld (6)(Dk.70 Louren), Fox (5)(Dk.46 Lambert 6) - Coric (6), Schneiderlin (6), Waro Prowse (5)(Dk.70 Mayuka 6), Lallana (Dk.58 Davis 6), Do Prado (5)(Dk.46 Wanyama 6)- Jay Rodriguez (5)(Dk.79 Isgrove 6)
GOLLER: Muhammed (Dk.58), Lambert (Dk.75), Mayuka (Dk.77), Isgrove (Dk.90)
SARI KARTLAR: Gökhan Süzen (Beşiktaş)

GÖZE BATANLAR

SERDAR: Sağ bekte zaman zaman tecrübesini gösterdi. Birkaç bireysel hatasına rağmen oynadığı futbolla göz doldurdu.
FRANCO: Oynanan her hazırlık maçından sonra iyi ki alınmış denilen bir oyuncu. Savunmada nerede duracağını genç yaşına rağmen çok iyi biliyor. Türk takımlarının transfer anlayışını kökten değiştirecek bir futbolcu.
MUHAMMED: Attığı golün daha güzellerini onun ayağından idmanlarda da gördük. Geçen seneki sakatlıkları kariyerinde bir yıl rötar yapmasına neden oldu. Türk futboluna hayırlı olsun.

Haberin Devamı

Kazaya kaldılar

Beşiktaş, Southampton maçına gelirken beklenmedik bir kazayla karşılaştı ve stada gecikerek ulaşabildi. Siyah-beyazlılar gelmeden önce yaşanan kazada ağır yaralıların bulunduğu dile getirildi, ilkyardım yapıldığı sırada siyah-beyazlıların bu bölgeye ulaştığı ifade edildi. Futbolcular izne ayrılırken, Başkan Fikret Orman basın mensuplarıyla iftar yaptı.