Skorer BUNALMIŞTIM

BUNALMIŞTIM

05.11.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

G.Saray’a geri dönen Arif, İspanya’da aradığı dostluğu bulamadığını söyledi

BUNALMIŞTIM




Real Sociedad’ın dünkü resmi açıklamasıyla Galatasaray’a geri dönüşü kesinleşen Arif, bavullarını toplamaya başladı.
İstanbul’a yarın gelecek olan milli futbolcu, Milliyet’e yaptığı özel açıklamada, İspanya’da umduğunu bulamadığını söyledi. Arif, beş aylık bir aradan sonra eski takımına dönmekten duyduğu mutluluğu da dile getirdi ve şöyle konuştu:

“Kimse uyarmadı"

“İspanya’da futbol oynamayı gerçekten çok istedim. Futbol hayatımı, Avrupa’da noktalamayı planlıyordum. Ama Real Sociedad takımı, istediğim gibi çıkmadı. Hiç kimse, beni buraya gelirken uyarmadı. Hedefi olmayan bir kulüp. Kendi çapında mücadele ediyor. Bunlar sorun değil. Beni asıl sıkıntıya sokan yalnızlık oldu. Kimse yoktu çevremde. Bunalmıştım. İstanbul’da dostluk ve arkadaşlık çemberi içinde yaşıyordum. Tarzım bu. Burada ise olmadı. Antrenmandan sonra eve gidiyordum. Yapacak hiçbir şey ve konuşacak kimse yoktu. Takım arkadaşlarım da aynı şekilde yaşıyordu. Real Sociedad büyük bir kulüp olsaydı, bunlara katlanabilirdim. Ama uyum gösteremedim."

“Çok özledim"

Galatasaray’ın kendisini istemesi üzerine, hemen kabul ettiğini söyleyen Arif, “Anlaşın, gelirim dedim. Eski takımımı çok özledim. Hiç olmazsa Avrupa macerasını tatmış oldum" ifadesini kullandı.

G.Saray beklemede

ARİF’İN transferi konusunda dün yine yine sessiz kalan Galatasaray yönetiminin, Real Sociedad ile Menajer Harun Arslan arasında yapılan anlaşmayı beklediği ortaya çıktı. Sarı - Kırmızılılar’ın, Arif’in yarın gelmesinden sonra yorum yapacağı belirtildi. Bu arada Menajer Harun Arslan’ın, yönetici Mehmet Cansun’la yaptığı telefon görüşmesinde şartların Galatasaray’ın istediği gibi olduğunu bildirdiği öğrenildi.

‘Paramızı aldık’

REAL Sociedad Kulübü Başkanı Luis Uranga dün Arif’i, Galatasaray’a verdiklerini ilan etti. Başkan Uranga, önceki gece yapılan pazarlıklar sonunda Sarı - Kırmızılı kulübe ödedikleri 4.2 milyon doları geri alacaklarını iddia etti. Bu arada takım arkadaşları ise Arif’i kendilerine veda etmediği gerekçesiyle kınadılar. İspanyol oyuncular, Arif’e hep yardım ettiklerini, ancak aynı karşılığı kendisinden göremediklerini belirttiler.

Cim-Bom gizlendi!

GALATASARAY’DA, Strum Graz maçı hazırlıkları kapalı kapılar ardında devam ediyor. Sarı - Kırmızılılar dün sabah Florya Tesisleri’nde hafif bir çalışma yaptı. Bu arada tedavi için İtalya’da bulunan Taffarel, İstanbul’a döndü ve çalışmalara başladı.Öte yandan Emre’nin durumu da henüz açıklığa kavuşmadı.

S.Graz oynamadı

Şampiyonlar Ligi’nde salı günü Galatasaray ile karşılaşacak olan Strum Graz’ın, kendi liginde Grazer AK ile bu hafta sonu oynaması gereken karşılaşma, Avrupa kupalarında mücadele eden diğer Avusturya takımlarının maçlarıyla birlikte ertelendi. Gruptaki diğer takımlardan G.Rangers, İskoçla Ligi’nde son sıradaki St.Mirren’i 7 - 1’lik skorla bozguna uğratırken, Fransa’da Monaco, kendi sahasında Lyon’a 2 - 0 yenildi.