Galatasaray Bunu yapan da Cimbom

Bunu yapan da Cimbom

16.02.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Tudor'un geliş şekli nedeniyle eleştirilen G.Saray'ın geçmiş dönemde son derece etik davrandığı ortaya çıktı.

Bunu yapan da Cimbom

NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

Prandelli’yi göndermesinin ardından Şenol Güneş’i düşünen sarı-kırmızılılar nabız yoklayıp, olumlu yanıt almıştı. Ancak Galatasaray Yönetimi, “Bir tane Bursaspor var. Sırf bu nedenle iki kulübü

karşı karşıya getirmeyelim” diyerek bu transferden vazgeçti.

Galatasaray’ın Igor Tudor ile anlaşmasının ardından “etik” tartışmalar arka arkaya geldi. Kardemir Karabükspor cephesi, sarı-kırmızılıları ağır bir şekilde eleştirdi.
Ancak Galatasaray’ın, Duygun Yarsuvat başkanlığındaki döneminde çok farklı bir uygulama yaptığı ortaya çıktı. Cesare Prandelli’nin gönderilmesinin ardından teknik direktör arayışına giren Galatasaray’ın, Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş’i göreve getirmeyi düşündüğü ve nabız yokladığı ortaya çıktı. İş, sarı-kırmızılılar açısından olumlu görünmesine rağmen Galatasaray, yeşil-beyazlılarla ilişkilerinin gerilmesinden çekindi ve ayıp etmemek için bu düşünceden vazgeçti.
Dönemin başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak da bu gelişmeyi doğrulayarak, “İstememize rağmen bu konuyu açmadan kapattık. Çünkü bir tane Bursaspor var. Sırf bu nedenle iki kulübü karşı karşıya getirmek doğru bir hareket olmazdı. Bu sözlerim Galatasaray’ı yıpratmak için yorum yapanlaradır. Şenol Hocam şu an Beşiktaş’ı çalıştırıyor ve gayet başarılı. Bu konu lütfen polemiklere yol açmasın. Sadece Galatasaray’ı eleştirenler bunları da göz önünde bulundursunlar. Belki hayırlısı oldu ve Hamza Hamzaoğlu’na takımı emanet ettim. İyi ki bu kararı almışız” diye konuştu.