Galatasaray Burak'ın ayarını Sigthorsson bozmuş

Burak'ın ayarını Sigthorsson bozmuş

16.11.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın golcüsü Burak Yılmaz'daki tutukluğun nedeni belli oldu.

Burakın ayarını Sigthorsson bozmuş

NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun, Ajax’tan Nantes’a transfer olan İzlandalı golcü Kolbeinn Sigthorsson’u çok istediğine yönelik açıklamaları, Burak Yılmaz’ı olumsuz etkiledi ve bir türlü toparlanamadı. Sarı-kırmızılı teknik heyet, golcünün psikolojisini hala düzeltemedi.

Galatasaray’da haftalardır mutsuz olan ve bu ruh hali davranışlarına da yansıyan Burak Yılmaz’ın psikolojisinin, “yeni golcü” yüzünden bozulduğu ortaya çıktı.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile aralarında sorun olduğu iddia edilen golcü futbolcunun sezon başındaki söylemlere kırıldığı ve bu durumun futbolunu olumsuz etkilediği belirtildi. Hamzaoğlu’nun, Ajax’tan Nantes’a transfer olan İzlandalı golcü Kolbeinn Sigthorsson’u çok istediğine yönelik açıklamalarının Burak’ın oyununa negatif tesir yaptığı ifade edildi.

Haberin Devamı

Çevresine dert yandı

Duygusal bir yapıya sahip olan ve ikinci plana itileceğini düşünen yıldız futbolcunun, Hamzaoğlu’nun bu ifadeleri sonrası iyice motivasyonunu kaybettiği vurgulandı. Sarı-kırmızılı futbolcunun, kendisinin yerine İzlandalı golcünün tercih edileceği yönünde yakın çevresine dert yandığı da bildirildi.

Burak’ın golcü bir kimliğe sahip olmasına rağmen savunma yönünden istenen direnci göstermemesinden şikayet eden Hamzaoğlu’nun yeni bir forvet alacaklarını söylemesinin Burak üzerinde nasıl bir etki yaratacağı da merakla bekleniyor.

Galatasaray’ın golcüsüne transfer döneminde West Ham United’tan teklif gelmiş ancak kabul edilmemişti. Buna karşılık Nantes’a giden Sigthorsson, 10 karşılaşmada sadece bir gol atabildi ve Ajax’taki performansını arattı. Burak Yılmaz ise sakatlığı ve özlenen performansından uzak kalmasına rağmen 9 maçta 5 gole ulaştı.

Burakın ayarını Sigthorsson bozmuş

Yazarlar