Trabzonspor ‘Burası artık eski Trabzon değil!’

‘Burası artık eski Trabzon değil!’

02.12.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor’un en iyi iki futbolcusu Onur Recep Kıvrak’a Manchester United’ın talip olduğu, Olcan Adın için ise diğer büyük takımların ilgilendiği yönünde ortaya atılan transfer dedikoduları, bordo-mavili yönetimi sinirlendirdi.

‘Burası artık eski Trabzon değil’

Radyospor’da canlı yayına bağlanan 2. Başkan Sebahattin Çakıroğlu, “Burası artık eski Trabzonspor değil. Trabzonspor’un içini boşaltmak her yiğidin harcı değil; kimsenin harcı değil” diye konuştu. Kulübün vermek istemediği hiçbir futbolcuyu, Trabzonspor’dan kimsenin alamayacağını dile getiren Çakıroğlu, “Kimse teklifte bulunmaya ya da buna benzer eğilimler göstermeye, yeltenemez. Bizim futbolcularımız üzerlerine her gün biraz daha koyacak, umarım hepsi Türkiye’nin, Avrupa’nın en iyi futbolcuları olacak. Biz bununla gurur duyarız” yorumunu yaptı.
2. Başkan Çakıroğlu, Beşiktaşlı İbrahim Toraman’a yönelik bir yaklaşımları veya teklifleri olmadığını dile getirerek, “Böyle bir şey gündemimizde yok. Hocalarımızın istediği şekilde davranacağız. Avrupa’daki başarıyı lige de yansıtacağız. Bosingwa’nın önderliğinde gençlerle kurulu çok iyi bir takım olacağız. Adım adım özlediğimiz Trabzonspor ortaya çıkacak” ifadelerini kullandı.
Bordo-mavili yönetici şöyle devam etti:
“Avrupa Ligi’nde temel hedef final. 11 maçtır final oynayacağımızı söylüyoruz. Trabzonspor’a yakışanı yapmaya çalışıyoruz. Hakkımız, isteğimiz final oynamaktır. Daha önce Galatasaray bunu yaptı. Şimdi biz neden yapmayalım? Zor günlerden geldik; fakat şu anda kulüp için her şey istediğimiz gibi gidiyor. Aşırı yoğunluktan dolayı ligde aksadığımız oluyor; ama ben takımımıza güveniyorum, ligde de kısa sürede istediğimizi yapacağız.”

Yazarlar