Galatasaray Burası Sami Yen!

Burası Sami Yen!

01.06.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Florya’dan TT Arena’ya Mecidiyeköy üzerinden giden Galatasaraylılar, Ali Sami Yen Stadı’nın bulunduğu alanın önünde coştu, nostalji yaşadı. Sarı-kırmızılılar hep bir ağızdan “Burası Sami Yen, buradan çıkış yok” tezahüratı yaptı.

Burası Sami Yen

Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamaları Florya Metin OKtay Tesisleri’nden başladı, Türk Telekom Arena’da son buldu. Sarı-kırmızılı takımı taşıyan üstü açık otobüs, yaklaşık 2 saat 15 dakika süren bir İstanbul turunun ardından kupasını alacağı Türk Telekom Arena’ya ulaştı.

Haberin Devamı

Florya’dan üstü açık otobüsle hareket eden Galatasaray kafilesi, sahil yolundan Bakırköy ve Zeytinburnu’nu geçtikten sonra E-5 karayoluna dönerek Vatan Caddesi’ni turladı. Daha sonra tekrar E-5 karayoluna çıkan sarı-kırmızılı takımın otobüsü, Haliç Köprüsü’nden geçerek Mecidiyeköy istikametinde ilerledi.

Göklerde yıldız...

Eski Ali Sami Yen Stadı’nın bulunduğu yerde bir süre durup, önce “Göklerde yıldız, gönüllerde ay” diyerek tempo tutan sarı-kırmızılılar, daha sonra “Burası Sami Yen, buradan çıkış yok” diyerek coşkularını devam ettirdi.

Galatasaray kafilesi, turuna Nispetiye Caddesi’nden Etiler yönüne devam etti. Takımın otobüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü kavşağından Türk Telekom Arena’ya dönüş yaptı. Galatasaraylı futbolcular, tur süresince, kendilerine sevgi gösterisinde bulunan taraftar ve vatandaşlara alkışlarla karşılık verdi.