Skorer Burcu benimle evlenir misin?...Eveeeeeetttt...

Burcu benimle evlenir misin?...Eveeeeeetttt...

15.12.2009 - 07:01 | Son Güncellenme:

.

Burcu benimle evlenir misin...Eveeeeeetttt...


Adanaspor kalecisi Tolgahan Acar, 2-0 kazandıkları Orduspor maçının ardından şeref tribününde oturan 10 yıllık arkadaşı Burcu Altuntaş’a evlenme teklif etti...

Kaleci Tolga'nın saha ortasında yaptığı evlenme teklifine Burcu böyle 'evet' dedi.

Maçtan sonra takım arkadaşlarıyla birlikte taraftarları selamlayan Tolgahan, daha sonra şeref tribününün önüne gelerek elindeki mikrofonla kız arkadaşına yaptığı evlenme teklifi yaptı. Sevgilisinden olumlu yanıt alan genç futbolcuyu, ilk kutlayan alkışlarıyla takım arkadaşları oldu.

5 Ocak Stadı önünde sürpriz teklifi değerlendiren Burcu Altuntaş, “Teklifi bekliyordum ama böyle bir zamanda, böyle bir şekilde değildi. Çok şaşırdım, çok heyecanlıyım, hala titriyorum. Benim için sürpriz oldu” dedi.

Genç aşık Tolgahan da, “Burcu benim uzun yıllardır arkadaşım.. Evlilik planımız vardı. Teklifimi bir anda sahadan yapma fikri geldi aklıma. Burcu’ya teklifimi kabul ettiği için çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Genç sevgililer stattan ayrılırken oradan geçen bir seyyar satıcının ikram ettiği tatlıları da afiyetle yediler.

FACEBOOK’TA SAYFALARI VAR Çiftin arkadaşları ise Facebook’ta ‘Tolgahan Acar-Burcu Altuntaş artık evlensinler’ diye grup sayfası açmışlar.