Basketbol Burdur’dan salon müjdesi

Burdur’dan salon müjdesi

13.02.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Haziran ayında 2. kez düzenlenecek olan Burdur Göller Arası Basketbol Turnuvası’nın tanıtımı ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşti, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, illerinde bir spor salonu yapacaklarının müjdesini verdi.

Burdur’dan salon müjdesi

Burdur’da kuruyan göllere dikkat çekmek amacıyla bu yıl sadece Türkiye değil, Avrupa’dan da göle kıyısı olan illerin takımlarının da katılımıyla 22-24 Haziran tarihleri arasında 2. kez düzenlenecek olan Göller Arası Basketbol Turnuvası’nın tanıtım toplantısı, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, eski milli basketbolcu Ermal Kurtoğlu, eski coach ve idareci Murat Özyer, basketbol yazarları Gökhan Türe, Gökhan German ve gazetemizden Ümit Avcı’nın katılımıyla yapıldı.

Haberin Devamı

Avrupa ülkelerinden katılacak takımlarla birlikte bu yıl çıtayı daha yukarıya koymayı hedeflediklerini dile getiren Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur halkına bir de salon sözü verdi. Araziyi tahsis etmelerine rağmen ihtiyaçları olan salonun maalesef bir türlü yapılmadığını söyleyen Ercengiz, bunu da kendilerinin üstleneceğini ve tesis planlarının 2019 bütçelerine konduğunu açıkladı.

İlk kez düzenlenen organizasyon sırasında hem kendi çocuğunun hem de birçok Burdurlu miniğin Ermal Kurtoğlu ile bir araya gelip fotoğraf çektirdikten sonra basketbola başladığını belirten Başkan Ercengiz’in sözleri üzerine çok mutlu olduğunu ifade eden eski milli basketbolcu da, kendisi için bir çocuğun spora başlamasının, kariyeri boyunca kazandığı kupalar ve şampiyonluklar kadar değerli olduğunu, böylesine anlamlı bir organizasyonun içinde yer almanın gururunu yaşadığını ve davet edildiği her an, bu anlamlı projenin içinde bulunacağını ifade etti. Panel, izleyenlerin konuklara sorduğu sorular ile tamamlandı.

Haberin Devamı

Yazarlar