BursaSpor Bursa’da liste hazır

Bursa’da liste hazır

13.08.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Yeşil-beyazlı takımda yönetim, Teknik Direktör Christoph Daum ile anlaşmasının ardından transfer çalışmalarına hız kazandırdı

Bursa’da liste hazır

Teknik Direktör Hikmet Karaman ile yolları ayırdıktan sonra Christoph Daum ile el sıkışan ve yarın Alman çalıştırıcı ile sözleşme imzalayacak olan Bursaspor Yönetimi, eksik gördüğü ön libero mevkii için de geçtiğimiz yıl kiralık olarak yeşil-beyazlı formayı giyen Edu ile temasa geçti.
Hoca sorununu çözdükten sonra 2. Başkan Rıdvan Şen’le yönetim kurulu üyesi Yüksel Çolak ve Genel Direktör Ayhan Barışçı ile durum değerlendirmesi yaptı. Toplantıda yeşil-beyazlıların Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Vojvodina ile oynadığı maçları izleyen Daum’un eksikliğini gördüğü ön libero için temasa geçilmesi kararlaştırıldı.
Ayrıca Semih Şentürk transferi de yeniden hız kazandı. Yönetimin Semih için görüşmelere başlayacağı ifade edildi. Semih’te pürüz çıkması halinde Eren Derdiyok için nabız yoklanacağı bildirildi. Yeni sezon öncesi orta sahanın sağına da bir takviye yapmayı planlayan yönetim, Galatasaray’ın kadroda düşünmediği Colin Kazım’ı gündemine aldı. Öte yandan yeşil-beyazlılar savunmada yaşanan sıkıntıyı Fenerbahçeli Serdar Kesimal ile çözmek istiyor.

Yazarlar