BursaSpor Bursa'da tekbir sesleri

Bursa'da tekbir sesleri

08.04.2013 - 21:32 | Son Güncellenme:

Bursasporlu taraftarlar, maçın başlama düdüğünden hemen önce tüm futbolcuları el ele tribünlere çağırarak alkışladı ve bunun ardından "tekbir" getirdi.

Bursada tekbir sesleri

Spor Toto Süper Lig’de, sahasında Beşiktaş’ı ağırlayan Bursaspor’un taraftarları, maça yoğun ilgi göstererek tribünleri doldurdu.

Yeşil-beyazlı takımın taraftarları, İl Spor Güvenlik Kurulu kararı gereğince Beşiktaş taraftarlarının alınmadığı maç öncesi erken saatlerden itibaren stat çevresinde toplanmaya başladı. Bursasporlu futbolcuları, otobüsle stada girerken alkışlayan taraftarlar, daha sonra tribünlerdeki yerlerini aldı.

Tribünlerde çeşitli gösterilerle takımlarına destek veren taraftarlar, ısınmak için sahaya çıkan oyunculara, "Alemin kralı geliyor" diye tempo tutarak moral verdi.

Taraftarlar, önce takımı toplu olarak tribünlerin önüne çağırıp alkışladı, ardından da tüm futbolcuları tek tek davet edip "yumruk şov" yaptırdı.

Beşiktaşlı futbolcuların sahaya çıkmasıyla ise tribünlerde büyük bir uğultu koptu. Rakip takım oyuncularını önce ıslıkla protesto eden tribünler, daha sonra aleyhte tezahürat yaptı.

Taraftarlar, maçın başlama düdüğünden hemen önce tüm futbolcuları el ele tribünlere çağırarak alkışladı ve bunun ardından "tekbir" getirdi.

Haberin Devamı



-Bursaspor’da Serdar Aziz yedek-

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, son haftalarda formsuzluğuyla dikkati çeken Serdar Aziz’i ilk 11’e almadı ve onun yerine Ferdinand’ı tercih etti.

Karaman, Sestak ve Basser’i de yedek soyundurdu.

-Beşiktaş’ta 5 eksik-

Beşiktaş’ın genç golcüsü Mustafa Pektemek, 8 ay aranın ardından ilk kez forma şansı buldu.

Sezonun ilk yarısındaki Galatasaray maçında sakatlanan Pektemek, teknik direktör Samet Aybaba tarafından Almeida’nın yokluğunda forvet hattında görevlendirildi.

Filip Holosko ise Aybaba tarafından ilk 11’e alınmadı.

Beşiktaş, maça, sakatlıkları devam eden İsmail Köybaşı, Uğur Boral, Almeida, Niang ve Sivok’tan yoksun çıktı.

-"Süse Değil Armaya Düşkünüz"-

Haberin Devamı

Maraton Tribünündeki taraftarlar, yedek bekleyen Murat Yıldırım için "Kara Murat Bizans’a karşı" yazılı pankartla yer aldı.

Avrupa’dan gelen bir grup yeşil-beyazlı taraftarın, tribünlere astığı "Bursaspor Aşkı Sınır Tanımaz Teksas Avrupa" yazılı pankart da dikkati çekti.

Kadın taraftarların ağırlıklı olduğu bölümde ise "Bu Alemde Kral da Biziz Kraliçe de", "Süse Değil Armaya Düşkünüz" yazan pankartlar görüldü.

Bu arada, Bursaspor Kulübü, yağmurlu havada, maçı Açık Kale Arkası Tribününde izleyen taraftarları unutmadı ve onlara yeşil renkte yağmurluklar dağıttı.