BursaSpor Bursa'nın hedefi Avrupa!

Bursa'nın hedefi Avrupa!

18.11.2013 - 18:35 | Son Güncellenme:

Bursasporlu futbolcular Murat Yıldırım ve Harun Tekin, Kasımpaşa maçından 3 puan alarak taraftarı mutlu etmek istediklerini söyledi.

Bursanın hedefi Avrupa

Bursasporlu futbolcular Murat ve Harun kulübün resmi televizyonu Bursaspor TV'ye açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe ve Sivasspor maçlarındaki puan kayıplarının takımda moralleri bozduğunu belirten Murat, "Kasımpaşa maçında galip gelmek için elimizden geleni yapacağız. İki haftadır kötü sonuçlar aldık. Tabii ki yola devam. Elimizden geleni yapıyoruz. İdmanlarda çalışıyoruz. Milli takım arası olduğundan dolayı daha yorucu geçiyor. Düzenli çalışıyoruz. Kasımpaşa, iyi bir takım. Çok iyi gidiyor. Biz de iyi gidiyorduk, ama iki mağlubiyetten sonra morallerimiz bozuldu. Kendi taraftarımız önünde oynayacağız. Taraftara galibiyet sevinci yaşatmayı istiyoruz. Fenerbahçe maçını seyircimizin önünde oynadık. Güzel bir maç oldu, sonuç iyi olmadı. Sivas'ta da istediğimiz sonucu alamadık. Takım olarak kötü oynadık. Takımda değişik bir hava vardı ve mağlup olduk. Bu hava artık tekrar etmez. Kasımpaşa maçında telafi ederiz" diye konuştu.

HARUN TEKİN: "HEDEFİMİZ AVRUPA"

Bursaspor'un başarılı kalecisi Harun Tekin ise milli takım arasının takıma iyi geldiğini ifade ederek, "Biz de iyi bir takımız. Kasımpaşa maçından 3 puan almamız lazım. Ne olursa olsun içeride kazanmamız gerekiyor. Tekrar bir seri yakalamak istiyoruz. Ligde kolay maç yok. İnşallah bu maçı alırız. Devre arasında alabildiğimiz kadar puan almamız gerekiyor. Ondan sonra daha iyi olur inşallah. Hedefimiz her zamanki gibi Avrupa'ya gidebilmek" dedi.

Yazarlar