BursaSpor Bursaspor 1 puandan memnun

Bursaspor 1 puandan memnun

06.11.2016 - 12:23 | Son Güncellenme:

BURSASPOR'da futbolcular, cumartesi günü deplasmanda Kardemir Karabükspor'dan aldıkları 1 puandan memnun.

Bursaspor 1 puandan memnun

Son dört resmi lig maçında yenilmeyen Bursaspor'da kaleci Harun tekin, "Alınan bir puanın önemi ilerleyen haftalarda ortaya çıkacaktır" dedi.

Haberin Devamı

HARUN TEKİN: BİR PUAN İYİDİR

"Öncelikle takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Güzel oyun oynadık ve mücadele verdik. Sonuna kadar galibiyeti kovaladık. Son dakikalarda atmış olsaydık 3 puanla dönebilirdik. Kardemir Karabükspor'da iyi mücadele verdi. Onlarda kazanmak istedi. Sonuçta puan iyidir. Bu 1 puan bizi ileride yukarılara taşıyacaktır. Bu puanın önemini ileri haftalarda anlayacağız."

TARAFTARLARA TEŞEKKÜR

"Taraftarlarımız deplasmanlarda da bizi çok güzel destekliyorlarlar. Karabükspor karşılaşmasında da inanılmaz destek verdiler. Bunu sahada hissettik. Onlara buraya gelip, bizleri destekledikleri için teşekkür ediyoruz. Gönül onlara 3 puan hediye etmek isterdi. Olmadı. Ne yapalım sağlık olsun. Milli takım kampı başlıyor. İnşallah fırsat bulur oynarım. Bu gururu da yaşatırım inşallah."

Haberin Devamı

BİLAL KISA: GALİBİYET ALABİLİRDİK

"Güzel sonuç diyebilirim. Oyuna baktığımızda iyi mücadele ettik. Galibiyette alabilirdik. Pozisyonlara da girdi. Zor bir deplasmandı. Baktığımız zaman kötü sonuç değil. Güzel emin adımlarla ilerliyoruz. Milli maç arasından sonra oynayacağımız mücadeleyi kazandığımızda her şey çok güzel olacak. Bu 15 günü iyi değerlendirip Akhisar Belediyespor hazırlanacağız."

KUBİLAY KANATSIZ: ZOR MAÇ OLDU

"Bu maçın zor olacağını biliyorduk. Takım olarak galibiyet serimizi devam ettirmek istiyorduk. Buraya kazanmaya gelmiştik. Ama olmadı. Yenilmedik 1 puanı aldık. Taraftarlarımızın ayaklarına sağlık. Buraya kadar gelip bizi desteklediler. Bizleri desteklemeye devam etsinler."

Yazarlar