BursaSpor Bursaspor 4'üncü defa galip

Bursaspor 4'üncü defa galip

28.02.2016 - 12:07 | Son Güncellenme:

Deplasmanda Eskişehirspor'u 1-0 yenen Bursaspor, bu sene 4 defa oynadığı rakibini, yine mağlup etti.

Bursaspor 4üncü defa galip

Yeşil beyazlı takım, Eskişehirspor ile ligde ve kupada 4 defa karşı karşıya geldi. Bursaspor, ligde yaptığı karşılaşmalarda rakibini Bursa'da 2-0, deplasmanda 1-0, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise evinde 4-1, deplasmanda ise 3-2 yendi.

Haberin Devamı

HARUN KALESİNDE DEVLEŞTİ

Bu sezon uzun süre kulübede yedek bekleyen Harun Tekin, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu tarafından Fenerbahçe maçında kaleyi korudu. Bu mücadeleyi 8 net kurtarışla tamamlayan Harun, Eskişehirspor maçının da enaz 4 net gol pozisyonunda kalesini korudu. Harun, özellikle uzatma dakikalarındaki kurtarışı ile alınan galibiyete katkı koydu. Bursaspor, Harun'un kaleye geçmesiyle birlikte ligde hemen hemen her maçta gol yeme alışkanlığına da son vermiş oldu. Bursaspor, Harun ile birlikte 180 dakikadır kalesinde gol görmüyor.

BATALLA 847 GÜN TÜRKİYE'DE GOLLE BULUŞTU

Bursaspor'da teknik direktör Daum ile yaşadığı kriz nedeniyle Çin'e transfer olan ve Süper Lig'deki son golünü 2 Kasım 2013'te Fenerbahçe'ye Bursa'daki karşılaşmada atan Batalla, Eskişehirspor maçında takımına 3 puan getiren gölü attı.

Haberin Devamı

Batalla, Süper Ligde tam 847 gün sonra golle tanışırken, Bursaspor'un orta alanda bu sezon sıkıntısını çektiği oyun kurucu sorununu da ortadan kaldırmayı başardı.