AntalyaSpor Bursaspor, Ozan İpek ile yollarını ayırdı! Yeni adresi Antalyaspor...

Bursaspor, Ozan İpek ile yollarını ayırdı! Yeni adresi Antalyaspor...

31.08.2015 - 18:14 | Son Güncellenme:

Bursaspor'da tecrübeli futbolcu Ozan İpek'in sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. Ozan İpek'in Antalyaspor ile anlaşmaya vardığı açıklandı.

Bursaspor, Ozan İpek ile yollarını ayırdı Yeni adresi Antalyaspor...

Yeşil-beyazlı kulübün resmi internet sitesinde 'Teşekkürler Ozan İpek' başlığıyla verilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"'Profesyonel futbolcu Ozan İpek ile yapılan görüşmeler neticesinde kulübümüz ile olan sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak feshedilmiştir. 2008-2009 sezonunun ikinci yarısından itibaren kulübümüzle sözleşme imzalayan ve 2009-2010 sezonunda elde ettiğimiz Süper Lig şampiyonluğunda büyük emeği olan Ozan İpek’e kulübümüze vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar dileriz."

Haberin Devamı

Antalyaspor, Ozan İpek'i transfer etti!

Spor Toto Süper Lig takımlarından Antalyaspor, yaz dönemi transfer süresinin bitimine saatler kala 16. transferini gerçekleştirdi. Kırmızı-beyazlı takım, Bursaspor'dan Ozan İpek ile anlaştı. Bursaspor'dan ilişiğini kesen Ozan İpek, Antalyaspor ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Antalyaspor Antrenörü Yusuf Şimşek'in ısrarla istediği Ozan İpek'in bu gece kente geleceği ve yarın öğle saatlerinde yapılacak törenin ardından takıma dahil olacağı belirtildi.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, "Transfer döneminin son saatlerinde başarılı kanat oyuncusu Ozan İpek'i kadromuza dahil ettik" dedi. Kırmızı-beyazlı takımın kadrosunda yer alan Hüseyin Atalay Fethiyespor'a, kaleci Hasan Demir Kemerspor 2003'e, Emre Torun'un ise Tokatspor'a transfer oldu. Kendilerine kulüp bulması istenen Lamine Diarra, Ahmet Aras, Erman Kılıç ve Koray Arslan'ın ise takımda kalacağı ve A2 takımda forma giyeceği belirtildi.

Haberin Devamı

OZAN İPEK KİMDİR?

Amatör futbol kariyerine 1999 yılında Antalya DSİ'de başlayan Ozan'ın profesyenelliğe ilk geçişi 2004 yılında Batman Petrolspor'da yaptı. Yıldız oyuncu daha sonra, Batman Petrolspor, Kahramanmaraşspor ve Bucaspor'da forma giydi. Ozan İpek, 2 Şubat 2009 tarihinde Bucaspor'dan Bursaspor'a transfer oldu ve oynadığı 124 maçta 32 gol kaydetti. Ozan, Süper Lig'de özellikle 3-2 kazanılan Beşiktaş ve Fenerbahçe deplasmanlarında oynadığı futbol ve attığı, attırdığı gollerle göze çarptı. Ozan İpek, 2009-2010 yılında Bursaspor’un şampiyonluğunda büyük paya sahip olmuştu.

OZAN İPEK KARİYERİ

Bursaspor’un şampiyonluğunda büyük katkısı olan 28 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu Ozan İpek, profesyonel kariyeri boyunca toplam 245 maça çıktı. Yıldız oyuncu, bu maçlarda rakip takımlara 41 gol atma başarısı gösterdi. Tecrübeli isim, 2 kez de A Milli Takımın formasını giydi.