BursaSpor Bursaspor şokta! Karara ilk tepki

Bursaspor şokta! Karara ilk tepki

18.07.2013 - 14:53 | Son Güncellenme:

CAS tarafından yürütmenin durdurulması kararının ardından Şampiyonlar Ligi'ne katılma hesapları yapan Bursaspor'un hayalleri yıkıldı.

Bursaspor şokta Karara ilk tepki

Fenerbahçe'nin UEFA'dan aldığı cezanın ardından Bursaspor'un Şampiyonlar Ligi'ne katılması bekleniyordu. Ancak CAS tarafından yürütmenin durdurulması kararı alınması üzerine Bursaspor'un hayalleri yıkıldı.

CAS’IN UEFA’nın aldığı kararı durdurmasının ardından Bursaspor Kulübü Başkanı Erkan Körüstan, 2’nci Başkan Rıdvan Şen ve bazı yöneticiler Özlüce’de bir araya geldi.

Rıdvan Şen konuyla ilgili olarak yaptığı kısa açıklamada, "Gelişmeleri takip ediyoruz. Bize resmi bir karar gelmedi. O nedenle bu konu üzerinde yorum yapamayız. Karar geldikten sonra kulüp olarak internet sitemizden resmi açıklama yapacağız" dedi.

Haberin Devamı

CAS, Fenerbahçe'nin başvurusuyla ilgili olarak 28 Ağustos'a kadar karar alacak. Temsilcimiz Fenerbahçe ön eleme kurasına katılacak. Fakat 28 Ağustos'ta CAS, Fenerbahçe'ye ceza kararı verirse, Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nden çıkartılacak, yerine Bursaspor gidecek.