BursaSpor Bursaspor Timsah Arena'yı işadamlarına tanıttı!

Bursaspor Timsah Arena'yı işadamlarına tanıttı!

26.02.2015 - 12:48 | Son Güncellenme:

Bursaspor Kulübü, Büyükşehir Belediyesi'nin kulübe devrettiği Timsah Arena'yı Bursalı sanayici ve işadamlarına tanıttı. Bir otelde yapılan gecede daha önce loca satın alan 4 kuruluşa teşekkür plaketi verildi. Yeşil beyazlı kulüp, 3 loca sattı, 12 loca için de rezervasyon talebi aldı.

Bursaspor Timsah Arenayı işadamlarına tanıttı

Geceye Bursa Vali Vekili Ahmet Hamdi Usta, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Partisi Bursa eski Milletvekili Ali Kul, Kulüp Başkanı Recep Bölükbaşı, yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda Bursalı işadamı ve sanayici katıldı.

Haberin Devamı

BÖLÜKBAŞI: "DOSTLARLA YÜRÜMEK İSTİYORUZ"

Başkan Recep Bölükbaşı, konuşmasında yeni statla Bursaspor'un sadece Türkiye çapında değil, Avrupa ve dünya çapında bir kat daha büyüyeceğini belirtirken şöyle dedi:

"Kulübümüze en önemli kalıcı gelir şansı yaratacak olan loca alanlarımızın, siz değerli Bursaspor sevdalısı işadamları tarafından gereken ilgiyi göreceğini umuyoruz. Stadımızda, toplam 73 adet olan dört ayrı kategoride localarımız var. Bu stadyumu Bursa'ya kazandıran ve tüm haklarını kulübümüze devreden Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum."

ALTEPE: "DESTEKLEMEK LAZIM"

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe ise Bursaspor'un bugünden çok daha güçlü olması için herkesin katkıda bulunması gerektiğini vurgularken şunları söyledi:

Haberin Devamı

"Bugün Avrupa şehirlerine baktığımızda bu stadyumlardan bir kaç tane var. Bir Bursalı ve Bursasporlu olarak çok mutluyuz. İnşallah Bursaspor için de dönüm noktası olur. En önemli inşaatımız Bursaspor için yapıldı. Bursaspor şampiyon olunca Bursa şampiyon olacak. Nasıl şehrin girişine şampiyon kente hoş geldiniz yazdıysak bunu yeniden yapabiliriz. Burada hepimize görev düşüyor. Artık Türkiye'de mutlaka şampiyonluğa oynamak lazım. Sahip çıkılmayan kentlerde Kocaelispor ligde yok. İzmir'in ligde takımı yok. Kulübün borçları var. Bunları herkes biliyor. Biran evvel toparlanmamız lazım."

USTA: "BURSASPOR KAZANIRSA BURSA KAZANIR"

Bursa Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta, "Bursaspor 16 Mayıs 2010'de Anadolu'dan şampiyon çıkan ikinci takım ünvanına sahip oldu. Bursaspor bunu başarırken diğer Anadolu kulüplerine de örnek oldu. Büyükşehir Belediye, bu mükemmel stadyumu inşa etti, yetmedi tüm gelirlerini Bursaspor'a devretti. Yapacağınız desteklerle çok daha iyi yerlere taşıyacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

LOCA ALANLARA PLAKET

Gecede daha önce loca satın alan Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) adına BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk'a, Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB) adına DOSAB Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Orhan Tezyaparlar'a, Bursa Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Durmaz'a ve İlay Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ay'a plaket verildi.