BursaSpor Bursaspor'a havaalanında büyük tepki! Biber gazı...

Bursaspor'a havaalanında büyük tepki! Biber gazı...

20.12.2015 - 11:39 | Son Güncellenme:

Torku Konyaspor'a deplasmanda 1-0 yenilen Bursaspor'un taraftarları, uçakla saat 21.40 sıralarında Yenişehir Havaalanı'na dönen yeşil beyazlı kafileye, büyük tepki gösterdiler.

Bursaspora havaalanında büyük tepki Biber gazı...

Ligde üst üste 6'ıncı maçını kaybeden Bursaspor'da taraftarlar, uçağın inişinde takımlarının kötü gidişinden sorumlu tuttukları Başkan Recep Bölükbaşı ve yönetim kurulunu protesto ederken "istifa" çağrısında da bulundular.

Haberin Devamı

Bu arada taraftarlar, havaalanının camlarını yumruklamaya başladılar. Polis, bu yüzden taraftarlara biber gazı kullanmak zorunda kaldı. Taraftarlarla güvenlik güçleri arasında kısa süreli arbede yaşandı. Takım otobüsüne de cam su şişesi atıldığı gözlendi.

BAŞKAN PROTOKOL KAPISINDA GİTTİ

Polis, Başkan Recep Bölükbaşı'nı protokol kapısında çıkartılırken taraftarları Altyapı ve Futbol Okulları'ndan Sorumlu yönetici Ali Turan sakinleştirdi. Yeşil beyazlı futbolcular, uzun bir süre hava alanı içerisinde korku ile olayları izledi.

Şamil Cinaz ile Okan Koçuk'de havaalanından çıkarken taraftarların saldırısıyla karşılaştı. Kafilenin bineceği otobüs, yaklaşık 2 saat süren beklemenin ardından Bursa'ya Özlüce Tesisleri'ne hareket edebildi.