BursaSpor Bursaspor'da antrenör Berkem'den gönderme

Bursaspor'da antrenör Berkem'den gönderme

29.01.2013 - 11:28 | Son Güncellenme:

Bursaspor'da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın istifası camiada şok etkisi yarattı. Sağlam'ın dünkü açıklamalarının ardından yardımcı antrenör Birol Berkem de twitter hesabından eleştiride bulunanlara gönderme yaptı.

Bursasporda antrenör Berkemden gönderme

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın yardımcı antrenörlerinden Birol Berkem sosyal paylaşım sitesi twitterdaki sayfasından açıklamalarda bulundu. Bursaspor'da unutulmayacak 4 yıl geçirdiklerini belirten Berkem şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

"2009 yılında başlayıp, 2013'ün ocak ayından itibaren Bursaspor'daki çalışma hayatımızda bizde hakkı olanlar helal etsin, bizim varsa ben ediyorum. Unutulmayacak dolu dolu 4 yıl herşeye rağmen mükemmeldi. Herkese teşekkürler. Kayserispor'da 2 yıl, Beşiktaş'ta 1,5 yıl ve Bursaspor'da 4 yıl çalışma hayatı ileride çocuklarımıza anlatacağımız yerler. Biz orada çalıştık, burada çalıştık diyeceğiz. Ama Bursaspor'da şampiyon olduk. İşte bu gerçeği hiçbir güç değiştirmeyecek."

Berkem ayrıca sayfasından Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın fotoğraflarını paylaşarak, "Sen ne yaptın ki? Hep tek forvet oynattın. 16 yaşında bir oyuncunun UEFA maçında gol atmasına sebep oldun. Bir de tesadüfen bir Anadolu takımını şampiyon yaptın, ne yaptın ki?" diyerek eleştirenlere göndermede bulundu.

Yazarlar