Skorer Bursaspor'da kombine bilet satışları başlıyor

Bursaspor'da kombine bilet satışları başlıyor

13.07.2010 - 14:42 | Son Güncellenme:

.

Bursasporda kombine bilet satışları başlıyor

Turkcell Süper Lig şampiyonu Bursaspor’un, 2010-2011 sezonu kombine kart satışlarının, 15 Temmuz Perşembe günü başlayacağı bildirildi.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, perşembe günü saat 10.00’da Atatürk Stadyumu bilet gişelerinden başlayacak kombine kart satışlarında, geçen sezona ait kombine sahiplerine öncelik verilecek. 21 Temmuz çarşamba günü saat 10.00 itibarıyla ise tüm koltukların kombine satışı yapılacak.

Tribünlerdeki tadilat ve kapasite artırımı çalışmaları dolayısıyla sıra ve koltuk numaralarının değişmiş olması nedeniyle eski kombine sahipleri, aynı tribünden yeni koltuk seçimi yapmak suretiyle kombine sahibi olabilecek.

Turkcell Süper Lig maçlarında geçerli olacak kombine kart, Türkiye Kupası ve Şampiyonlar Ligi müsabakalarında ise kullanılamayacak. Ancak kombine kart sahipleri, Şampiyonlar Ligi müsabakaları için yapılacak bilet satışlarında öncelik sahibi olacak.

KREDİ KARTINA 4 TAKSİT

Haberin Devamı

Kombine satışlarında, kredi kartına peşin fiyatına 4 taksit uygulanacak.

Kredi kartıyla alışverişte, kulübün anlaşmalı olduğu Finansbank, İş Bankası, Garanti Bankası ve Yapı Kredi bankalarının kartları geçerli olacak. Satışlarda, çek ve senet ile ödeme seçeneği ise bulunmuyor.

2010-2011 sezonu kombine kart fiyat listesi şöyle:
VIP A-B Blok 1. sıra....: 7.000 lira
VIP A-B Blok 2-6. sıra..: 4.250 lira
Kapalı A-C Blok.........: 2.000 lira
Maraton.................: 650 lira
Kapalı kale arkası......: 375 lira