BursaSpor Bursaspor'da kongreye doğru

Bursaspor'da kongreye doğru

07.05.2014 - 16:49 | Son Güncellenme:

Başkan adaylarının müracaat işlemleri 9 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

Bursasporda kongreye doğru

Bursaspor Kulübünün, 16 Mayıs'ta yapılması planlanan olağanüstü kongresinde başkan adayı olacak kişilerin, 9 Mayıs'ta müracaat etmesi gerektiğini bildirildi.

Haberin Devamı

Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, kulübün resmi internet sitesi aracılığıyla yaptığı açıklamada, başkan adaylarının, tüzük gereği 9 Mayıs'ta 10.00- 17.00 saatlerinde Özlüce Tesisleri'nde kendilerine müracaat etmesi gerektiğini belirtti. Şankaya, adayların, yönetim, denetleme, disiplin kurulları asil ve yedek aday listelerini ise 14 Mayıs'ta aynı saatlerde teslim edeceğini duyurdu.

5 kişinin başkanlık için yarışması bekleniyor

Bursaspor Kulübünün 16 Mayıs'ta yapılması planlanan olağanüstü kongresinde çok sayıda başkan adayının yarışması bekleniyor.

Kulüp Başkanı Erkan Körüstan'ın adaylık için müracaat etmeyeceğini açıklamasının ardından bu göreve talip olmayı düşünen eski yöneticiler Mesut Mestan, İlhan Uslu, Necmettin Kocaman ile Burhan Vatan ve Cüneyt Özkan, liste hazırlıklarına başladı. Adaylık başvuruları, 9 Mayıs'ta Özlüce Tesisleri'nde Divan Kuruluna yapılacak. Kongre ise 16 Mayıs'ta çoğunluk sağlanamazsa 23 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

Bursaspor'da geçen yıl İbrahim Yazıcı'nın vefatı sonrası düzenlenen olağanüstü kongrede Hayri Yazıcı, Mesut Mestan, İlhan Uslu ve Muzaffer Önadım ile yarışan Körüstan, başkanlığa seçilmişti.

Yazarlar