BursaSpor Bursaspor'da moralsiz bayram

Bursaspor'da moralsiz bayram

04.10.2014 - 12:24 | Son Güncellenme:

Mersin İdman Yurdu'na 2-1 mağlup olan Yeşil beyazlılar, 5 haftada 3 mağlubiyet, 2 galibiyet alarak 6 puan toplayabildi.

Bursasporda moralsiz bayram

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 5'inci haftasında deplasmanda Mersin İdman Yurdu'na 2-1 mağlup oldu. Yeşil beyazlılar 5 haftada 3 mağlubiyet, 2 galibiyet alarak 6 puan toplayabildi.

Haberin Devamı

1983'TEN SONRA MAĞLUBİYET
Bursaspor rakibine en son 1982-83 sezonunda yenilmişti. 26 Mart 1983 tarihinde lig maçında rakibine 1-0 yenilen yeşil beyazlı ekip, 6 Nisan 1983'teki Türkiye Kupası mücadelesinde de rakibine 2-1'lik skorla boyun eğmişti. Yeşil beyazlılar deplasmanda rakibine 31 yıl aradan sonra mağlup oldu.

ŞENER: "ŞANSSIZ BİR GOL YEDİK"
Bursaspor'un başarılı futbolcusu Şener, Mersin İdman Yurdu maçıyla ilgili değerlendirmede bulundu. Şener şöyle konuştu:
"Geçen hafta deplasmanda galip geldik. Bu maçtan da üst sıraları zorlamamız için galip gelmemiz gerekiyordu. Şanssız bir gol yedik. Birinci golü yedikten sonra devamlı atak oynadık. Mücadele ettik. İçeride maçımız var. Ona en iyi şekilde hazırlanmamız gerekiyor. Biz iyi bir takımız."

Haberin Devamı

"CANIMIZ YANDI"
Hakem ile ilgili yöneltilen soruya Şener, "Hakem ile ilgili yorum yapmak bize düşmüyor. Bizim çok canımız yandı. Bunları görenler ve tepki gösterecekler var. Bize düşmez" cevabını verdi.

"BU BİZİM HIRSIMIZI GÖSTERİYOR"
"Takım saha içinde gergin duruyor. Saha içinde tartışmalar olabiliyor. Bunu nasıl değerlendiriyorsun?" şeklindeki soruya Şener, "Bu bizim hırsımızı gösteriyor. İyi bir takım olmaya çalışıyoruz. Birbirimize tepkimiz oluyor ama bu saha içinde kalıyor. Bizde art niyet yok. Hiçbir sorun yok" yanıtını verdi.

Yazarlar