BursaSpor Bursaspor'da yönetim istifa etti mi?

Bursaspor'da yönetim istifa etti mi?

17.04.2014 - 13:09 | Son Güncellenme:

Bursaspor'da Galatasaray maçının yankıları sürüyor.

Bursasporda yönetim istifa etti mi

YÖNETİM İSTİFA ETTİ Mİ?

Haberin Devamı

Bursaspor’da dün akşamki Galatasaray mağlubiyeti sonrası Başkan Erkan Körüstan’ın istifa ettiği dedikodusu sosyal medyada yayıldı. Ancak böyle bir durumun söz konusu olmadığı ortaya çıktı.

Bursaspor yönetiminin zaten Mayıs ayında olağanüstü kongre kararı aldığını belirten spor otoriteleri, istifanın bu nedenle söz konusu olmadığını, Körüstan ve ekibinin yeniden adaylık konusunda bir kararının bulunmadığını kaydettiler.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş karşılaşmasında Galatasaray'a 5-2 mağlup olan ve kupadan elenen Bursaspor, rotayı yeniden Süper Lig'e çevirdi. Bursaspor, hafta sonu Bursa Atatürk Stadı'nda oynayacağı Sanica Boru Elazığspor maçı hazırlıklarına ara vermeden bugün başlayacak.

Haberin Devamı

HAK MAHRUMİYETİ YOLDA
Öte yandan Bursaspor'un Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Galatasaray'a 5-2 mağlup olması şehirde tansiyonu yükseltti. Karşılaşmanın hakemi İlker Meral bu tepkilerin odağında olan isim oldu. Bursaspor Kulübü Başkanı Körüstan'ın, karşılaşmanın ardından koridorda maçın hakemi İlker Meral'e, "Siz hakkımızı yiyorsunuz, bu kadar küfürü ben yiyorum" diyerek tepki gösterdiği, tansiyonun yükseldiği maç sonrasında ikinci başkan Rıdvan Şen'in de hakemlere bağırarak tepki gösterdiği ifade edildi. Körüstan ve Şen'in koridordaki hareketlerinden dolayı hak mahrumiyeti ve para cezası alabilecekleri belirtildi.



Yazarlar