Trabzonspor "Büyük takımız"

"Büyük takımız"

23.11.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor-Galatasaray maçında bir gol atan Yusuf Erdoğan maçtan sonra çok mutluydu.

Büyük takımız

Sol kanatta ortaya koyduğu başarılı performans ve attığı nefis golle galibiyette büyük pay sahibi olan Yusuf Erdoğan maçtan sonra çok mutluydu.

Haberin Devamı

Yetenekli futbolcu, “Büyük takımlar büyük maçlar kazanır. Biz de büyük bir takımız. Trabzon’a galibiyetle dönüyoruz. Umarım bu bir başlangıç olur” diye konuştu.

Bu arada ilk yarıda sarı kart gören Salih Dursun, Gençlerbirliği maçı öncesi cezalı duruma düştü.

‘Kurnaz tilki golü’

Carl Medjani cezalı Belkalem’in yokluğunda stoperde görev yaparken attığı 2 golle geceye damgasını vurdu. Galatasaray’a karşı çok önemli bir galibiyete imza attıklarını kaydeden Cezayirli futbolcu, “İlk golde Fatih’in müthiş ortasında kaleciyi ters ayakta yakaladım. İkincisi kurnaz tilki golü oldu. Avraam’ın ön direk koşusundan sonra arkaya geçtim ve topa ayak koydum. Benim özelliğim böyle. Hocamız duran toplardaki başarımızı bu maçta devam ettirmemiz gerektiğini söylemişti. Halilhodzic hocamız gitti, o sayfayı artık kapattık. Yeni hocamızla yola devam edeceğiz. Galibiyeti taraftarlara armağan ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Constant acı içinde ayrıldı

Galatasaray maçının son dakikasında sakatlanan Trabzonsporlu Kevin Constant acı içerisinde sahayı terk etti. Omuzlarda içeriye giren oyuncunun durumu hakkında açıklama yapan kulüp doktoru Hakan Bozdoğan, sağ ayak bileği dış yan bağlarında yaralanma tespit edildiğini açıkladı. Bozdoğan, oyuncunun son durumunun bugün kesinlik kazanacağını dile getirdi.