Skorer Buz dansı

Buz dansı

20.12.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

Buz dansı

Buz dansı


Necmi Kepçetutan


       Coşkun, maçın daha başında yakaladığı posizyonda çalım yerine şut atmayı denese, Erzurum golü bulacak Göztepe kilidini erkenden açacaktı. İster Coşkun'un beceriksizliği, ister şanssızlığı deyin bu pozisyon maçın kaderini belirledi.
       Erzurumspor, fırsatları kaçırdıkça Göztepe'nın direnci arttı. Jarabinski'nin garanti oyuna dayalı taktiği ile mücadele eden İzmir ekibi, rakip forvete gol şansı tanımadı. Göztepe'de bütün oyuncular elinden geldiği kadar iyi oynamasına rağmen sivrilen bir isim vardı sahada kaleci Bülent. Dudağını patlatma, kolunu kırma pahasına Erzurumspor ataklarına adeta tek başına direndi. Alınan puanda aslan payını o haketti.
       Erzurumspor, baştan sona kadar daha baskılı oynadığı karşılaşmada hücum varyosyonlarını çoğaltamamanın kurbanı oldu. Mavi- Beyazlı ekip daha çok Kürşat'ın kanadından hava toplarıyla sonuca gitmeye çalışınca Göztepe defansına takıldı. Buzla kaplı zeminde Göztepe hiç de alışık olmadığı bir ortamda oynarken, bu durumu her zaman avantaja çeviren Erzurum da ayakta kalmakta zorlandı. Kısacası buz dansını kazanan olmadı.

Yazarlar