Trabzonspor CADI KAZANI!

CADI KAZANI!

16.03.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bordo-mavili ekibi havalimanında karşılayan bir grup oyunculara taş ve yumurta atarken, Başkan Sadri Şener ve yönetim istifaya davet edildi. Takım otobüsü geniş güvenlik önlemleri altında tesislere gitti

CADI KAZANI

Trabzonspor’da Bursaspor yenilgisi taraftarın sabrını iyice taşırdı. Bordo-mavili takımın haftalardır aldığı kötü sonuçlar ve küme düşme potasına iyice yaklaşması tansiyonu artırırken, gece geç saatlerde Trabzon’a dönen kafileye tepki büyük oldu.
Takımı karşılamak için havalimanına giden bir grup taraftar “Sadri Şener istifa, yönetim istifa, formaları çıkarıp oynayın” şeklinde sloganlarla gidişatı protesto etti.
Trabzon Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekiplerinin geniş güvenlik önlemi altında havalimanında takım otobüsüne binen futbolcu, teknik heyet ile yöneticilere bazı taraftarların yumurta ve taş attığı görüldü. Takım otobüsü, polisin taraftarı güvenlik çemberine alarak alandan uzaklaştırmasının ardından Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ne hareket etti. Taraftarlar, takımın buradan ayrılışı sırasında da öfkesini sürdürdü, özellikle kaptan Tolga’ya tepki gösterildi. Trabzon Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, havaalanına gelerek polislerin koordinesini sağladı.

Haberin Devamı

Colman’a ceza kapıda
Sezon başında gitmek isteyen ancak Teknik Direktör Şenol Güneş’in onay vermemesi üzerine gönderilmeyen Colman’ın Bursaspor maçının ardından yaptığı hareketler bardağı taşırdı. Bir türlü istenileni veremeyen Arjantinli oyuncunun Mustafa Yumlu’ya tokat atmasının cezasız kalmayacağı öğrenildi. Teknik Direktör Tolunay Kafkas’ın raporu doğrultusunda Colman’ın ağır bir para cezası alması beklenirken, kadro dışı bırakılmasının da gündeme gelebileceği kaydedildi.

TRABZONSPOR’UN KALAN MAÇLARI

M.P.Antalyaspor
Akhisar Belediye (D)
Orduspor
Eskişehirspor (D)
Gençlerbirliği
Kayserispor (D)
İstanbul B.B.
Galatasaray (D)