Basketbol Carlos Arroyo hastaneye kaldırıldı!

Carlos Arroyo hastaneye kaldırıldı!

03.02.2015 - 23:05 | Son Güncellenme:

Galatasaray Liv Hospital Basketbol Takımı'nın yıldız oyuncusu Carlos Arroyo, antrenmanda sakatlanarak hastaneye kaldırıldı.

Carlos Arroyo hastaneye kaldırıldı

THY Avrupa Ligi Top 16 Grubu'nda 5 Şubat Perşembe günü Maccabi Tel Aviv ile hayati bir maça çıkacak olan Galatasaray Liv Hospital'da sakatlık şoku yaşanıyor. Sarı-kırmızılı takımın akşam yaptığı antrenmanda, Porto Rikolu yıldız Carlos Arroyo sakatlandı.

Haberin Devamı

Bire bir çalışma sırasında baldırından sakatlanan ve bunun sonucunda antrenmanı yarıda bırakmak zorunda kalan Carlos Arroyo, hemen Liv Hospital Hastanesi'ne götürüldü. Burada MR'ı çekilen Porto Rikolu basketbolcunun durumu bugün netlik kazanacak.

Carlos Arroyo'nun sakatlığı hakkında bilgi veren Galatasaray Kulübü Basketbol Koordinatörü Murat Özyer, "Arroyo'nun bugün (dün) MR'ı çekildi. Doktorlar kendisini yarın (bugün) tekrar kontrol edecek. Arroyo yarın (bugün) antrenman yapamayabilir. Maccabi maçında oynayıp oynamayacağı ise bu kontroller sonrasında belli olur. Oynayıp oynamayacağı konusunda şimdiden kesin bir şey söyleyemeyiz. Ama Arroyo'nun baldırında sorun var” dedi.