Demir Grup Sivasspor Carlos ayrılıyor mu? Açıkladı...

Carlos ayrılıyor mu? Açıkladı...

13.02.2014 - 14:55 | Son Güncellenme:

Sivasspor Teknik direktörü Roberto Carlos hakkında çıkan transfer dedikoduları konusunda kendisinin yapacağı açıklamaların dışındaki söylentilere itibar edilmemesini isteyerek, "Şu an için Sivasspor ile beraberim. Sivasspor'un başarısı için çalışıyoruz" dedi.

Carlos ayrılıyor mu Açıkladı...

Dün akşam Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaştığı Eskişehirspor maçından 1-0 mağlup ayrılarak kupaya veda eden Sivasspor, Pazartesi günü yine Eskişehirspor ile bu kez Süper Lig'de oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Kupa maçına yedek ağırlıklı kadroyla çıkan Sivasspor, ligde oynayacağı Eskişehir maçına galibiyet parolası ile çıkacak. Teknik Direktör Roberto Carlos nezaretinde gerçekleştirilen idman, top kapma çalışması ile başladı. Daha sonra kupa maçında oynayan futbolcular bir süre düz koşu yaparak antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise pas ve kondisyon çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yaptı. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmana hafif sakatlıkları bulunan kaleci Korcan Çelikay, Aburrahman Dereli, Cihan Özkara ve Hakan Aslan katılmadı.

Haberin Devamı

CARLOS, HABERLERİ YALANLADI

Antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Carlos, kupaya veda etmeleriyle ilgili, "Ligde iyi gidiyoruz. Bunu zaten kupayla kıyaslayamayız. Biz kupaya zaten bir kaç hafta önceden veda etmiştik. O yüzden kupa ligle aynı motivasyonda devam edemezdi. Ligde iyi gidiyoruz ve iyi gidişiatı devam ettirmemiz gerekiyor." dedi.

Carlos, hakkında Sivasspor'dan ayrılacağına dair haberler çıkmasıyla ilgili yöneltilen soru üzerine, "Basına direkt olarak benim ağzımdan gitmeyen haberlere kimse inanmasın. Benimle ilgili olabilecek bütün gelişmeleri ben basınla veya twitter hesabımda paylaşacağım. Onun dışında çıkan haberler kimsenin kafasını karıştırmasın. Bu tip çıkan haberler beni de rahatsız ediyor. Benim ağzımdan çıkmayıp insanların dedikodular vasıtasıyla çıkarttığı haberler. Şu an için Sivasspor ile beraberim. Sivasspor'un başarısı için çalışıyoruz. Ve eğer herhangi bir gelişme olursa ben kendim açıklama yaparım." dedi.