Demir Grup Sivasspor Carlos: Baptista ve Lugano’yu istiyorum

Carlos: Baptista ve Lugano’yu istiyorum

03.06.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Dün öğlen Türkiye’ye ayak basan genç hoca, Sivas’taki hedefleri ve transfer planlarını arkadaşımız Figen Civan’a anlattı..

Carlos: Baptista ve Lugano’yu istiyorum

DÜNYANIN gelmiş geçmiş en iyi sol beklerinden biri olarak gösterilen, F.Bahçe’nin eski yıldızı, Sivasspor’un yeni teknik direktörü Brezilyalı Roberto Carlos, dün Türkiye’ye geldi... Önce Rusya’nın Başkenti Moskova’dan Atatürk Havaalanı’na gelen 40 yaşındaki futbol adamı, burada menajeri Özkan Doğan ve Sivas Sportif Direktörü Murat Erdoğan’ın yanı sıra çok sayıda taraftar tarafından karşılandı.
OMUZLARA alınan Carlos, yaptığı kısa açıklamada “Elimden geleni yapacağım. Türk insanın sevgisi beni çok mutlu ediyor. Teknik direktörlük için ilk tecrübem olabilir ama futbolun içinde uzun yıllardır varım ve tecrübeliyim” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

BAŞKANLA BULUŞTU
DAHA sonra Florya’daki Kaşıbeyaz restoranda kendisini bekleyen Sivas Başkanı Mecnun Odyakmaz ile buluşan ve yemek yiyen Carlos, akşam ise Sivas’a gitti. Yemekte VATAN’a konuşan genç hoca, “Birkaç oyuncu transfer ederek Sivas’ı daha güçlü hale getireceğiz. Getirmek istediğim oyuncuların başında Diego Lugano ve Baptista var. Sahamızda rakibi boğacağız ve 3 puan isteyeceğiz. Dışarda ise kontrollü oynayıp en azından puan hedefleyeceğiz” ifadelerini kullandı.