Demir Grup Sivasspor Carlos takımına güveniyor!

Carlos takımına güveniyor!

19.02.2014 - 17:07 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in 22'inci haftasında deplasmanda Kasımpaşaspor ile karşılaşacak olan Sivasspor, tesislerinde yaptığı antrenmanla karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.

Carlos takımına güveniyor

Pazartesi akşamı oynadığı Eskişehirspor karşılaşmasından 1 puanla dönen Sivasspor, 1 günlük izin yaptıktan sonra bugün tesislerinde bir araya geldi. Teknik direktör Roberto Carlos nezaretinde gerçekleştirilen antrenman top kapma çalışması ile başladı. Kırmızı-beyazlılar pas çalışmasının ardından düz koşu yaptı.

Eskişehirspor maçının ilk 11'inde yer alan futbolcular açma-germe hareketleriyle antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise yan top çalışmasının ardından şut çalıştı. Yaklaşık 1.5 saat süren idmana sakatlığı bulunan John Utaka ile kaleci Korcan Çelikay ve dinlendirilen Aydın Karabulut katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Abdurrahman Dereli ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

CARLOS, "TEORİDE KAZANIRIZ"

Antrenman sonrasında basın mensuplarının sorularına cevap veren Roberto Carlos, Kasımpaşa maçıyla ilgili olarak şunları söyledi:

Haberin Devamı

"Eğer maç Sivas'ta olsaydı işim biraz daha rahat olurdu. Ama karşımızda uzun zamandır galibiyet alamayan ve bunun arzusu içerisinde olan bir Kasımpaşa olacak. O yüzden tabi biraz maçın zorluğu hakkında düşünceliyiz. Şu an teoride bakarsak kazanabileceğimiz bir maç gibi gözüküyor. Ama bunu pratikte uygulayabilmemiz çok önemli. Tabi Kasımpaşa çok beğendiğim bir takım. İyi oyunculardan kurulu ve tehlikeli bir takım. Ama biz gittiğimiz her maç gibi bu maçada galibiyet için gideceğiz. Yani gidip orada güzel bir savaş vereceğiz."

"EKSİKLİKLER ETKİLEMEYECEK"

Carlos, 2 oyuncusu Mehdi ve Burhan'ın sarı kart cezalısı oluşu konusunda da şöyle dedi:
"Takımımda as veya yedek diye bir kavram yok. Her zaman şans bulabilecek oyuncular var. Bu da diğer arkadaşlarımız için iyi bir fırsat. Sahaya çıkıp kendilerini gösterecekler. Gerekeni yapıp ilk 11'de yerlerini bulabilecekler. Hep kaliteli oyunculardan oluşan bir takım olduğumuz için arkadaşlarımızın eksikliği fark yaratmayacak."

Yazarlar