Demir Grup Sivasspor Carlos: Üst düzey 6-7 oyuncu alacağız

Carlos: Üst düzey 6-7 oyuncu alacağız

13.05.2014 - 17:56 | Son Güncellenme:

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, gelecek sezon çok daha iyi bir kadro kuracaklarını ifade etti.

Carlos: Üst düzey 6-7 oyuncu alacağız

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, gelecek sezon çok daha iyi bir kadro kuracaklarını belirterek, "Çok üst seviyede 6-7 oyuncu getirip takımımızı güçlendireceğiz" dedi.
Pazar akşamı deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan Sivasspor kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla bu karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Roberto Carlos nezaretinde gerçekleşen antrenman top kapma çalışması ile başladı. Ardından pas çalışması yapan futbolcular daha sonra yarı sahada çift kale maç yaptı. Kırmızı-beyazlılar şut çalışması ile antrenmanı sonlandırdı. Antrenman sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Roberto Carlos, 3-1 galip ayrıldıkları Akhisar Belediyespor maçıyla ilgili, "90 dakika boyunca gerçekten üstün taraf bizdik. Ama ilk yarıda golü bulamadık. Sonrasında golleri bulduk ve maçı kazandık. Tabi iyi bir zaman geçiriyoruz, iyi oynuyoruz. Bu da herkes için çok mutluluk vereci bir durum." dedi.

Haberin Devamı

"HEDEFİMİZE VARDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ"
Carlos, Karabükspor ve Avrupa hedefleri ile ilgili yöneltilen soruya ise, "Önemli olan Avrupa kupalarına katılmamız. Çünkü biz sezonun başında hedefimizin Avrupa kupaları olduğunu söylemiştik. Bunu gerçekleştirdik. Tabi biz bunun için bazı çalışmalar yapıyoruz ama bunu çıkıp sahada oynayan oyuncularımız hak etti. Önemli olan buydu ve bunun için çok mutluyuz." diye konuştu. Carlos, transferlerle ilgili yöneltilen soruya da, "İç transfer konusunda yönetimimiz futbolcularla görüşüyor. Büyük bir kısmı halloldu ama hala oyuncularımızla görüşüyorlar. Gereken işlemleri yapıyorlar. Dış transfer konusunda da, 15'den fazla oyuncunun yer aldığı bir listemiz var. Bakıyoruz hepsine. Çok üst seviyede 6-7 kişi daha getirip takımımızı daha da güçlendireceğiz." şeklinde cevap verdi.
Bu arada Sivasspor ligi 4'üncü sırada bitirerek UEFA Avrupa Ligi'ne yalnızca 1 ön eleme maçı oynayarak gidebilmenin hesaplarını yapıyor. Bu doğrultuda harekete geçen Sivasspor yönetiminin Kardemir Karabükspor maçında galibiyet ve beraberliğe 20'şer bin lira prim verileceği öğrenildi.

Yazarlar