Skorer Cavcav'a şike sorgusu...

Cavcav'a şike sorgusu...

30.03.2010 - 14:18 | Son Güncellenme:

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, şike soruşturması kapsamında savcılığa ifade verecek

Cavcava şike sorgusu...

Futboldaki şike soruşturması kapsamında ifade veren Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Sarıyer Adliyesi'nden ayrıldı.

Haberin Devamı

Çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cavcav, "Adalete karşı savcımızın sorduğu bütün soruları yanıtladım" dedi.

Sarıyer Cumhuriyet Başsavcılığı, bilgisine başvurmak üzere İlhan Cavcav'ı çağırdı. Bu gelişme üzerine Bodrum'da bulanan İlhan Cavcav, İstanbul'a hareket etti. Şike iddiaları kapsamında geçtiğimiz sezon oynanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Gençlerbirliği maçı önemli bir yer kaplıyordu.

Bu maçta Gençlerbirliği kadrosunda bulunan yedek kaleci Recep Öztürk, kısa bir süre önce tutuklanmıştı. Recep Öztürk, ayrıca İlhan Cavcav'ın damadı durumunda bulunuyor.

"SOĞAN YEMEDİM Kİ AĞZIM KOKSUN"

Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, futbolda şike iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında
savcının sorularını yanıtladığını söyledi.
Sarıyer Adliyesinden ayrılırken gazetecilerin sorularını cevaplayan Cavcav, "Devletin adaleti, beni çağırdılar, ifademi istediler. Sayın savcıya ifademi anlattım. Herhangi bir şey olduğunu sanmıyorum. Savcı beyin sorduğu
sualleri cevapladım" dedi.
Bir gazetecinin, hangi sıfatla çağrıldığını sorduğu Cavcav, "Tanık mı, sanık mı bilmiyorum vallahi. Allah’a çok şükür 32 senedir kulüp başkanlığı yapıyorum. Soğan yemedim ki ağzım koksun" diye konuştu.

Haberin Devamı

ARANAN FUTBOLCU ÜMİT K, SAVCILIĞA TESLİM OLDU

"Futbolda şike iddialarına" ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında aranan futbolcu Ümit K, savcılığa teslim oldu.
Alınan bilgiye göre, Sarıyer Adliyesine giderek teslim olan Ümit K, savcılık tarafından, ifadesinin alınması amacıyla İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne gönderildi.
Emniyetteki işlemlerinin ardından Ümit K’nin yeniden Sarıyer Adliyesine gönderilebileceği bildirildi.

Yazarlar