Rizespor Çaykur Rizespor, yeni transferleri tanıttı

Çaykur Rizespor, yeni transferleri tanıttı

09.08.2019 - 19:36 | Son Güncellenme:

Karadeniz ekibi, yeni transferler Barış Alıcı, Fernando Boldrin, Tarık Çetin ve Erdinç Karakaş için tanıtım toplantısı düzenledi.

Çaykur Rizespor, yeni transferleri tanıttı

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, yeni sezon öncesinde kadrosuna kattığı futbolcuları tanıttı.

Haberin Devamı

Yeşil-mavili ekip, İyidere Belediyesi'nin önünde yeni transferler Barış Alıcı, Fernando Boldrin, Tarık Çetin ve Erdinç Karakaş için tanıtım toplantısı düzenledi.

Kulüp başkanı Kartal, burada yaptığı konuşmada, sosyal alan eksikliği nedeniyle bazı oyuncuların Rize'yi tercih etmediğini belirterek, "Sıkıntı var ama aslında olmaması lazım. Buraya gelen oyuncular Çaykur Rizespor forması altında işine odaklanmalıdır. Rize başarıyı yakalama adına çok önemli bir şehir. Buradan çok kolay Avrupa'ya transfer olabilirler." diye konuştu.

Teknik direktör İsmail Kartal ise transferin bir süreç olduğunu kaydederek, "Çok çalışıyoruz ve başarılı olmak istiyoruz. Çok çalışıp taraftarın da pozitif enerjiyle başarılı olmak istiyoruz. Ben şampiyonluk sözü vermiyorum ama sahada 90 dakika boyuncu savaşan ve mücadele eden bir takımın sözünü veriyorum." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Toplantının ardından futbolcular, taraftarlarla fotoğraf çektirdi.

Kaleci Ujkani ile yollar ayrıldı

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, kaleci Samir Ujkani ile yollarını ayırdı. Yeşil-mavili kulüpten yapılan açıklamada, Samir Ujkani ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesinin feshedildiği belirtildi.

Açıklamada, takıma yaptığı katkılardan dolayı futbolcuya teşekkür edilerek, bundan sonraki kariyerinde başarı dileğinde bulunuldu.

 

Yazarlar