1.Lig Çaykur Rizespor fikstüre güveniyor

Çaykur Rizespor fikstüre güveniyor

13.03.2013 - 15:01 | Son Güncellenme:

Çaykur Rizespor fikstür avantajını değerlendirmek istiyor.

Çaykur Rizespor fikstüre güveniyor

PTT 1'inci ligde kalan 9 haftada 5 maçı sahasında 4 maçı da deplasmanda oynayacak olan Çaykur Rizespor fikstür avantajını en iyi şekilde değerlendirmek istiyor.

Haberin Devamı

Ligde kritik haftalara girilirken ilk 2 mücadelesi veren Çaykur Rizespor, kalan 9 haftada 9 maçın 5'ini sahasında 4'ünü ise deplasmanda oynayacak. Yeşil mavililer, ilk 2 yolunda en büyük rakibi Kayseri Erciyespor'a konuk olacak, Manisaspor'u ise sahasında ağırlayacak.

Teknik direktör Mustafa Denizli, maç başı 2 puan ortalamasının altına düşmeden fazla puan toplamanın hesaplarını yapıyor. Sahasındaki maçları kayıpsız geçmeyi planlayan Denizli, deplasman maçlarından da iyi sonuçlar hedefliyor.

DENİZLİ'DEN UYARI
Torku Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Çaykur Rizespor'da Mustafa Denizli, sabah idmanı öncesinde oyuncuları ile toplantı yaptı. Kalan haftalarda telafisi olmayan maçlar oynayacaklarını belirten Mustafa Denizli, oyuncularından alınan mağlubiyeti unutup kalan maçlara konsantre olmalarını istedi.
Antrenmanda sakatlıkları bulunan Çetin ve Emre düz koşu yaparken futbolcular teknik ve taktik ağırlıklı çalışma gerçekleştirdi. İlk 30 dakikanın ardından antrenman basına kapatıldı.

Haberin Devamı

TARAFTAR KOZU ÖNEMLİ
Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah, teknik direktör Mustafa Denizli'nin isteği doğrultusunda maraton tribünü bilet fiyatlarında indirime gittiklerini, kalan haftalarda taraftarların maçlara daha fazla ilgi göstermesini beklediklerini söyledi. Ferah, şöyle konuştu:
"Kritik haftalar başladı. 5 maçı sahamızda oynayacağız. Bu maçlardan alınacak puanlar hedeflediğimiz yolda bizim için çok önemli. Kayıpların telafisi yok. O nedenle bu zorlu dönemde taraftar desteği ve kozu çok önemli. Torku Konyaspor maçından itibaren başlayarak taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz."