Beşiktaş Çebi: "Roni'yle babam mı görüşse..."

Çebi: "Roni'yle babam mı görüşse..."

03.01.2014 - 07:42 | Son Güncellenme:

Çebi'nin Sambacı için yapılan ilk görüşme sonrası, imkânsız gözüken Tolga transferini bir telefonla çözen babası Kaptan Çebi'ye atıfta bulunarak yaptığı espri günün konusu oldu

Çebi: Roniyle babam mı görüşse...

Beşiktaş, Ronaldinho'yu kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürürken, Brezilyalı dünyaca ünlü yıldızın hem ağabeyi hem de menajeri Roberto Assis ile yapılan ilk görüşmeye Ahmet Nur Çebi'nin yaptığı esprinin damga vurduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Assis ile yapılan gizli zirveyi bizzat gerçekleştiren Beşiktaş 2. Başkanı Çebi'nin kıran kırana geçen pazarlıkların ardından Tolga Zengin transferine atıfta bulunarak "Tolga transferini babam (Kaptan Çebi) devreye girmesiyle çözmüştük. Ronaldinho transferinde de görüşmeleri acaba yine babam mı yürütse" diye espri yaptığı öğrenildi.

AĞIRLIĞI BÜYÜK

Hatırlanacağı üzere Tolga'yı bırakmak istemeyen Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile yaptığı görüşme sırasında kendisini arayan babasına Ahmet Nur Çebi "Olmayacak herhalde, ortak noktada buluşamıyoruz" derken Kaptan Çebi telefona Hacıosmanoğlu'nu istemişti.

Yaşar Kaptan Çebi'yle konuşmasını "Sözünüzü emir telakki ederim" ifadesiyle noktalayan Trabzonspor Başkanı, Ahmet Nur Çebi'ye dönüp "Ne zaman imzalıyoruz?" diye sormuş ve Tolga transferi bu şekilde çözüme kavuşmuştu.