Trabzonspor "Cebinizden ödeyin" baskısı

"Cebinizden ödeyin" baskısı

06.11.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor’da yöneticilerin aldığı cezaları kimin ödeyeceği tartışma konusu oldu. Yerel basın, “Madem Trabzonspor sevdalısısınız bu paraları cebinizden ödeyin” diyerek baskı yapmaya başladı.

Cebinizden ödeyin baskısı

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve 8 yöneticiye verilen 1 milyon 960 liralık para cezasını kimin ödeyeceği tartışılırken, yerel basın yöneticilere “Siz ödeyin” diye baskı yapmaya başladı.

Haberin Devamı

Bugüne kadar PFDK’dan alınan cezaların kulüp kasasından ödendiği belirtilirken, yerel gazeteler bu kez cezaları yöneticilerin cebinden ödemesi için kampanyaya girişti. Kuzey Ekspres Gazetesi, “Trabzonspor’a ceza vermek için aç kurtlar gibi bekleyenlere bu fırsatı siz verdiniz. Madem Trabzonspor sevdalısısınız bu paraları cebinizden ödeyin” diye yazdı.

İki farklı görüş var

İlkhaber Gazetesi ise, ”Raconun bedelini Trabzonspor’a ödettiremezsiniz”, Günebakış Gazetesi, ”Cezaları kim ödeyecek?”, Son Nokta Gazetesi, ”Trabzonspor’a verilen cezalar kulübü büyük bir mali külfetin altına soktu. Kim ödeyecek?” başlıklarıyla, para cezalarını yöneticilerin ödemesini istedi.

Buna karşılık bir kesim de, yöneticilerin kulübün haklarını savunmak için böyle bir eylem yaptığını ve cezaları bugüne kadar olduğu gibi kulübün ödenmesi gerektiği görüşünü dile getirdi.

Haberin Devamı

Cavanda döndü

Trabzonspor, Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarını sürdürürken, önceki gün Mehmet Ekici ile tartışarak teknik direktör Şota Arveladze tarafından soyunma odasına gönderilen Cavanda dünkü antrenmanda yer aldı. Teknik direktör Şota Arveladze yönetiminde, gerçekleştirilen antrenmana sadece sakatlığı bulunan Marin’in katılmadığı bildirildi.

Siyah protesto

Trabzonspor taraftarı, son dönemlerde yapılan hakem hataları ve PFDK’nın verdiği cezalara tepki göstermek için Medipol Başakşehir maçında protestoya hazırlanıyor. Siyah kıyafetlerle tribünde yer almayı planlayan bordo-mavililer, takıma da ısınmaya siyah eşofmanlarla çıkılması çağrısında bulundu. Başakşehir ile yarın 16.00’da karşı karşıya gelecek olan Karadeniz ekibinin taraftarı, maçın 61. dakikasında da siyah balonlar uçurmayı planlıyor.