Skorer 'CESUR YÜREK'

'CESUR YÜREK'

01.11.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Taffarel, sakatlığına rağmen "Strum Graz maçında kaleye geçeceğim" diye tutturdu. Doktor Burhan Uslu ise "Sahaya çıkarsa sezonu da kapatır" dedi

CESUR YÜREK




'Ameliyat olursun'

G.SARAY'ın Beşiktaş ile oynadığı lig maçında sakatlanan, Monaco sınavında da yer alamayan Taffarel, Strum Graz ile salı günü yapılacak karşılaşmada ne olursa olsun forma giyeceğini söyledi. Taffarel'in bu ısrarı Teknik Direktör Lucescu'yu da şaşırtırken, takım doktorları "Oynarsan yanarsın. Ameliyat olursun. Sezonu da kapatırsın" dediler.

'Böylesini görmedim'

LUCESCU, kendisine gelerek "Böyle bir maçta takımımı yalnız bırakmak istemiyorum" diyen Taffarel için "Ben böyle profesyonel görmedim" dedi, şaşırdığını söyledi. Lucescu, bu isteği geri çevirdi. Buna rağmen ikna olmayan Brezilyalı kaleci, bu kez de İtalya'daki özel doktoruna gitti ve şansını sonuna kadar zorlayacağını belirtti.

'Mümkün değil'

KULÜP doktoru Burhan Uslu, "Taffarel'in sakatlığı çok ciddi. Oynaması mümkün değil" ifadelerini kullandı. Uslu, "Eğer oynamak için inat eder ve hocası da oynatırsa omuz adalesindeki yırtık daha da büyük. Bu durumda ameliyat masasına yatar ve sezonu da kapar. Yozgat maçında kolunu askıya almadan stada geldi. Bu bile çok sakıncalıydı" diye konuştu.

Arif için taviz yok

G.SARAY Kulübü İkinci Başkanı Mehmet Cansun, Arif'in transferi için Real Sociedad'a taviz vermeyeceklerini söyledi. Cansun, "3 milyon 800 bin dolar istiyorlar. Bunu veremeyiz. Arif'e biz talip olmadık. Öneri onlardan geldi" dedi. Asbaşkan Ali Dürüst ise "Arif'in de alacağını üstüne koyarsanız transfer bize 5 milyon dolara gelir. Bu paralar kolay çıkmıyor" diye konuştu.

Aslan'a para yağacak

G.SARAY Kulübü'ne iki ay içinde para yağacak. AIG'den 20 milyon dolar alacak olan Cim - Bom, aralık ayındaki halka açılmadan da 22.5 milyon dolar elde edecek. Hakan Şükür'ün bonservisinin 15 milyon dolar olmasını bekleyen yöneticiler, böylece rahatlayacaklarını söylediler. Ayrıca stat inşaatını yapacak olan İngiliz şirketi 110 milyon dolarlık finansman sağlayacak. Bu arada yönetim Alibeyköy, Sefaköy veya Kazlıçeşme'de geçici saha yapmak için çalışmalara başladı.

Inter'in teklifine ret

HAKAN Şükür'ün bonservisi için İnter'le FIFA'lık olan G.Saray, İtalyan kulübünden gelen son teklife de ret yanıtını verdi. Daha önce golcü oyuncu için 9 milyon dolar öneren Inter, fiyatı 10 milyon dolara çıkardı. Ancak Sarı - Kırmızılı yöneticiler, bunu kabul etmediler ve FIFA'nın vereceği kararı bekleyeceklerini söylediler.

Terim ve Hakan bugün sahada

İTALYA Ligi'nde bugün Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü yaptığı Fiorentina, kendi sahasında Bari ile mücadele ederken, Hakan Şükür'ün forma giydiği Inter de Roma önünde ter dökecek. Teknik direktör Tardelli'nin ilk onbirde sahaya süreceğini açıkladığı Hakan Şükür'lü Inter, iki yenilgi aldığı ilk haftalardaki şanssızlığını kırmaya çalışacak. Fiorentina - Bari maçı 16.00'dan, Inter - Roma karşılaşması da 21.30'dan itibaren Cine 5'ten naklen yayınlanacak.