İspanya La Liga Ceza kapıda

Ceza kapıda

15.04.2014 - 23:45 | Son Güncellenme:

İngiliz Manchester City ve Fransız Paris Saint Germain takımlarının önemli bir ceza tehlikesi ile karşı karşıya olduğu öne sürüldü.

Ceza kapıda

Daily Telegraph gazetesi, UEFA'nın Avrupa'nın dev kulüplerine transfer yasağı vermeye hazırlandığını açıkladı. Buna göre City ve PSG kulüplerinin finansal yapıdaki çılgın harcamaları nedeniyle ağır cezalar alabileceği ve transfer yasağıyla karşılacağı belirtildi. Özellikle UEFA yetkililerinin bu iki kulübün transfer harcamaları için aç gözlülük, çılgınlık ifadelerini kullandığı belirtilirken iki kulübün de ceza alma olasılığının yüksek olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

UEFA'nın geçtiğimiz günlerde 76 kulübe soruşturma başlattığını bildiren gazete bu incelemeden 50 kulübün aklandığını kalan 26 kulüple ilgili kararın da açıklanmak üzere olduğunu okuyucularına aktardı. Ceza alacak kulüplerin isminin 5 Mayıs'a kadar açıklanmayacağını belirten gazete ayrıca cezaların açıklandığı tarihten itibaren kulüplerin CAS'a başvurma hakkı bulunduğunu belirtti.

Real Madrid mi,

Barcelona mı?

İspanya'da sezonun ilk kupası, bu akşam oynanacak maç ile sahibini buluyor. Valencia'nın Mestalla Stadı'nda oynanacak Kral Kupası finalinde Real Madrid ve Barcelona karşı karşıya gelecek. El Clasico olarak adlandırılan mücadelede Real'in yıldız forveti Cristiano Ronaldo sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. İki takımın mücadelesi TSİ 22.30'da başlayacak ve TV8'den ekranlara gelecek.

Yazarlar