Skorer Ceza yağmuru

Ceza yağmuru

23.05.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

İmza günü

Ceza yağmuru


     PFDK dopingli ilaç gerekçesiyle Bandırmalı Hasan Zengin'e 6 ay, kulübüne de para cezası verdi. Denizlili Mustafa 2 maç, Altaylı Çağdaş ise 1 maç ceza aldı.
     
     MUSTAFA Denizli bugün Vestel Manisaspor ile resmi sözleşme imzalayacak. Taraftarların Denizli için 7 adet dana kesmeyi planladığı bildirildi.
     
     BLACKBURN Rovers'tan ayrılan Hakan Şükür'e Japonya ve G.Kore'den teklif geldiği iddia edildi. Tecrübeli futbolcunun kararsız olduğu öğrenildi.
     
     34 yıldır UEFA'da görev yapan Gerhard Aigner emekli olmaya karar verdi. Aigner'in yerini İsveçli Lars - Christer Olsson'a bırakacağı vurgulandı.
     
     ANKARAGÜCÜ, yeni sezonun kombine biletlerini satmak için promosyon başlattı. Mankenler, otobüsle Ankara sokaklarını dolaştı.
     
     SÜPER Lig'de kritik günler yaşayan Altay'ın tecrübeli oyuncusu Sinan apandisit ameliyatı oldu. Golcü futbolcunun sezonu kapattığı bildirildi.
     
     MALATYA transferde atağa kalktı. Sarı-Kırmızılılar'ın, İstanbulsporlu Niyazi ile iki yıllık sözleşme imzaladığı bildirildi.
     
     GAZİANTEP, Kocaeli'den ayrılacağını açıklayan Lazarov ile söz kesti. Kırmızı-Siyahlılar, Bulgaristan'da yıldız futbolcuyla görüştü.
     
     YUNANİSTAN'IN Panionios takımında oynayan Erol Bulut'a teklif yağdığı açıklandı. Gurbetçi futbolcunun, Panathinaikos ile görüştüğü bildirildi.
     


SPOR


İLK GOL BİLGİLİ'DEN
At yarışları
Avrupa Ligleri
Telekom-Ülker
2. LİG puan durumu
Spurs coştu
Filede heyecan
Cordoba'ya yeni görücü
FERNANDEZ'DEN VETO
ASLAN'DA DEVRİM
Sümer'den sert yanıt
Aydın gözdağı verdi
HAVUZUN SUYU KESİK
TMOK ödülleri dağıtıldı
SKORBOARD KRİZİ
Artam'ın müthiş zaferi
Haber turu...
Milan'ın coachu benim arkadaşımdı
İyi hoca şeker yemez!
Avrupalı gibi düşünelim

Yazarlar