Beşiktaş Cicinho'dan flaş Beşiktaş açıklaması!

Cicinho'dan flaş Beşiktaş açıklaması!

08.03.2016 - 17:31 | Son Güncellenme:

Adı uzun süredir Beşiktaş ile anılan Sivassporun sağ beki Cicinho, "Beşiktaş beni istedi ama kulübüm bırakmadı. Mayıs ayından sonra sözleşmem bitiyor" dedi.

Cicinhodan flaş Beşiktaş açıklaması

Medicana Sivasspor'un başarılı sağ bek oyuncusu Cicinho, Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile Roma arasında oynanacak olan dev maç öncesi Goal'e konuşurken, geleceği hakkında önemli mesajlar verdi.

Haberin Devamı

'Geleceğim Beşiktaş'ta olabilir'

Son iki yılda Beşiktaş'tan iki teklif aldığını anlatan Cicinho, "Ancak kulübüm beni bırakmadı. Mayıs ayında sözleşmem sona eriyor. Halen sözleşmemi yenilemedim. Yani sezon sonunda ayrılabileceğim. Beşiktaş beni istiyor, o yüzden geleceğim orada olabilir." dedi.

REAL MADRID'E PJANIC TAVSİYESİ

Cicinho, Roma'nın başarılı orta saha oyuncusu Miralem Pjanic'ten övgü dolu sözlerle bahsederken, "Pjanic bence tam Real Madrid'e göre. Modric'e benzeyen bir oyun yapısı var. Eğer Real Madrid onu alırsa çok iyi iş yapar. Rövanş maçında da Real Madrid'in en çok dikkat etmesi gereken isim Pjanic diye düşünüyorum. Eğer onu durdururlarsa Roma'nın eli kolu bağlanır." ifadelerini kullandı. (Goal)

Yazarlar