Teleset Mobilya Akhisarspor Cihat Arslan: 'Beşiktaş maçı şölen havasında geçti'

Cihat Arslan: 'Beşiktaş maçı şölen havasında geçti'

27.04.2016 - 11:33 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig’de Beşiktaş ile berabere kalan Akhisar Belediyespor 2 günlük iznin ardından Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde Sivasspor maçı hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Cihat Arslan, kazanabilecekleri zorlu bir Beşiktaş müsabakasının ardından artık önlerinde ligin düşme potasını ilgilendiren önemli bir müsabaka olduğunu vurgulayarak, hedeflerinin 3 puan olduğunu belirtti.

Cihat Arslan: Beşiktaş maçı şölen havasında geçti

1 Mayıs Pazar günü saat 16.00’da Sivasspor’un konuğu olacak yeşil-siyahlılar tam kadro idmana çıkarken, Onur Ayık takımdan ayrı düz koşu yaptı. Teknik Direktör Cihat Arslan, idman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

Ligdeki hedeflerinin ilk 6 olduğunu hatırlatan Arslan, ülkedeki futbol gündemine bomba gibi düşen saha olaylarının da artık konuşulmaması gerektiğini, bir an önce futbola dönülmesi gerektiğini ifade etti.

"BEŞİKTAŞ MAÇI KAZANABİLECEĞİMİZ BİR MÜSABAKA OLDU"

Beşiktaş ile zorlu bir müsabakadan çıktıklarını ifade eden Teknik Direktör Cihat Arslan, "Karşılaşmada ikinci yarıda sergilenen oyun beni tatmin etti. Çok üst düzey bir müsabaka oynandı. Beşiktaş maçı şölen havasında geçti. Ancak bazı eleştiriler de olabilir. Futbolun görsel tarafında seyirci var. Güzel bir atmosferdi, güzel bir maç oldu. Kazanabileceğimiz bir müsabakadan çıktık" dedi.

"SİVASSPOR KARŞISINDA HEDEF 3 PUAN"

İyi oynayan oyuncuların desteklenmesi gerektiğini ifade eden Arslan, Sivasspor karşısında da Beşiktaş maçı kadrosunu koruyacağı sinyallerini verdi. Sivas maçının sadece Akhisar ve Sivas takımlarını değil birçok takımı ilgilendirdiğinin altını çizen Arslan, "Rakibimizin pozisyonuna saygı duyuyoruz. Diğer rakiplerimize de saygıdan dolayı bu maçta da elimizden gelen mücadeleyi gösterip galip gelmek istiyoruz. Ligde ilk 6 hedefine ulaşmak için 3 puan hedefiyle çıkacağız. Sivas'taki atmosfer çok zor geçecek. Önemli bir camia ve önemli bir teknik kadroları var. Onlar da galibiyet için mücadele edecektir" diye konuştu.

Haberin Devamı

"SAHA DIŞI OLAYLAR SAHA İÇİ OLAYLARIN ÖNÜNE GEÇİYOR"

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan müsabakadaki saha olaylarını yorumlayan Arslan, bu tür konuların fazla konuşularak gündemde tutulmaması gerektiğine vurgu yaparak, sadece futbolun konuşulması gerektiğini, saha dışı olayların saha içi olayların önüne geçtiğini dile getirdi. Arslan, bir an önce bu olayın kapatılıp futbola odaklanılması gerektiğini belirtirken, hakem camiasına da geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Yazarlar