Fenerbahçe Çılgın ressam!

Çılgın ressam!

24.08.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’nin dört yıllığına renklerine bağladığı Michael Frey’i Milliyet’e değerlendiren Zürih muhabiri Dubach, “Sahada yüzde yüzünü veren bir oyuncudur. Boş zamanlarında resim yapar. Çılgın bir karakter” dedi.

Çılgın ressam

ONUR DİNÇER

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin yeni transferi Michael Frey’i, İsviçreli gazeteci Matthias Dubach Milliyet’e anlattı. Blick gazetesinin Zürih muhabiri olan Dubach, sarı-lacivertli taraftarların karşılarında sıradışı bir karakter bulacakları uyarısında bulundu.

Dubach, “Sahada her zaman yüzde yüzünü veren bir oyuncudur. Daima savaşır ve 90 dakika boyunca mücadele eder. Öncelikle futbolu çok seviyor. Oyuna olan tutkusunu sahada görebiliyorsunuz. Futbol sahasında ondan farklı bir şey bekleyemezsiniz. Ancak antrenmanlarda işler değişebilir, isteksiz görünebilir ve idman perfomansı beğenilmeyebilir. Maçtaki Frey’i idmanlarda görmeyebiliyorsunuz” dedi.

Futbolcunun oldukça duygusal bir yapısı bulunduğuna dikkat çeken Zürih muhabiri, “Duygusallaştığı dönemlerde zaman zaman sıkıntılar yaşayabiliyor. Bazen garip videolar paylaşabiliyor. Boş zamanlarında resim yapmayı seviyor. Bunu sadece hobi olarak yapıyor ama profesyonel bir ressam gibi iyi çizimler yapabiliyor. Michael Frey gerçekten sıradışı bir insan ve çılgın bir karakter” diye konuştu.

Haberin Devamı

Matthias Dubach, “Frey aslolarak fiziğini çok iyi kullanan bir santrfor. Şutları etkili ve ceza sahası içinde her zaman tehdit yaratmayı beceren bir oyuncu. İlerde tek forvet oynamaya alışık. Kafa toplarında da epey etkili ancak Fenerbahçe’de direkt olarak oynayabilecek mi bilemiyorum. Zürih’te banko oyuncu olduğu için yeni takımında uzun süre yedek kalmak kendisini mental olarak yıpratabilir” dedi.

Çılgın ressam