Skorer Cim-Bom’a iki Boğa!

Cim-Bom’a iki Boğa!

29.12.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Transferde oturmuş takımın dengesini bozmak istemeyen Galatasaray, iki İspanyol futbolcuyu gündemine aldı. Menajerlerin, Valencia’da forma giyen Parejo ile Marsilya’da top koşturan Azpilicueta’yı önerdikleri ortaya çıktı

Cim-Bom’a iki Boğa

Galatasaray, transferde takımın dengesini bozacak hamlelerden kaçıyor, ancak menajerler her gün sarı-kırmızılı kulübün kapısını aşındırıyor.
Cim-Bom’un gündemine bu kez de iki İspanyol yetenek geldi. Her ikisi de 22 yaşında olan yıldızlardan Dani Parejo, Valencia forması giyiyor. Real Madrid altyapısında yetişen ve oyun kurucu özelliği olan Parejo, Getafe’de parlak 2 sezon geçirdikten sonra sezon başında 7 milyon euro bonservis karşılığında Valencia’ya gitti. Ancak yeni takımında fazla forma şansı bulamayan Parejo’nun kiralanması için sarı-kırmızılıların devrede olduğu iddia edildi.
Eboue, Afrika Uluslar Kupası’na gideceği için sağ beke takviye düşünen sarı-kırmızılılara, Marsilya’nın genç yeteneği Cesar Azpilicueta önerildi. Teknik Direktör Fatih Terim’in, iki oyuncu ile ilgili vereceği karara göre yönetimin düğmeye basacağı kaydedildi.
Bu arada yerli oyuncuların yüksek maliyeti yüzünden gurbetçilere yönelen Galatasaray’a iki kötü haber daha geldi.
Hamburglu Gökhan Töre’nin takımında mutluğu olduğunu söylediği ve gelen öneriyi geri çevirdiği bildirildi. Werder Bremenli Mehmet Ekici ise Milliyet’e yaptığı açıklamada, kulübünde kendisini ispatlamaya çalışacağını dile getirdi. Türkiye kapısını her zaman açık tuttuğunu kaydeden Ekici, önceliğinin Almanya olduğunu sözlerine ekledi.

Yazarlar