Galatasaray Cim-Bom paramparça!

Cim-Bom paramparça!

26.02.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray’da yönetim ile Mustafa Denizli arasındaki kriz derinleşti, Denizli idarecilerle birlikte uçağın ön bölümünde yer almak yerine, futbolcularla birlikte seyahati tercih etti

Cim-Bom paramparça

UEFA Avrupa Ligi’nde Lazio’ya elenen Galatasaray’da “tek bilek, tek yürek” olgusu ortadan kalktı, sarı-kırmızılılar paramparça oldu.

Haberin Devamı

Airbus A330-200 model uçakla İstanbul’a dönen sarı-kırmızılılarda teknik direktör Mustafa Denizli yönetimle arayı açtı. Tecrübeli teknik adam, yöneticilerin yer aldığı ön taraf yerine, futbolcularla beraber orta bölümde seyahat etmeyi tercih etti.

Denizli ile yönetim arasındaki bu mesafe “Soğukluk mu var?” sorusunu akıllara getirdi. Sarı-kırmızılılarda eskiden teknik kadro futbolcularla uçmak yerine en önde seyahat eder, bu durum genelde oyuncuların rahat hareket edebilmesi için uygulanırdı.

Başkan tatilde!

UEFA Finansal Fair Play çerçevesinde yapılan savunma için zor ve stresli günler geçiren Başkan Dursun Özbek, Roma seyahatini fırsata dönüştürdü. Başkan Özbek ile eşi Mesude Özbek, takımla beraber İstanbul’a dönmek yerine Roma’da kalarak mini bir tatil yaptı. Başkan Özbek ile ailesinin yarın İstanbul’a gelecekleri öğrenildi.

Yazarlar