Galatasaray Cimbom Alex'ini arıyor

Cimbom Alex'ini arıyor

26.12.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Hücuma yönelik orta saha transferi için kolları sıvayan başkan Aysal, yakın çevresine, “Alex’siz F.Bahçe gibiyiz. Bu takıma Alex de Souza tarzında bir oyuncu lazım” diyerek rotayı çizdi

Cimbom Alexini arıyor

YALIMCAN SARPYEL

Haberin Devamı

LİGİN ilk devresini lider tamamlayan G.Saray’da yapılacak transferler merak konusu... Ortada çok sayıda isim dolaşırken sarı-kırmızılılar ise henüz kimse için resmi bir hamlede bulunmadı. Teknik direktör Fatih Terim, tatil için soluğu Uzak Doğu’da alırken yönetime ise isim listesini vermedi.
TATİL öncesinde listesindeki tüm oyuncuların görüntülerini defalarca izleyen ve kurmaylarıyla beraber takıma en çok katkıyı yapacak isimleri belirleyen Terim, yönetime son raporunu ise tatil dönüşünde verecek. Bu sürede ise yönetim resmi bir girişim yapmasa da bazı oyuncular için nabız yokluyor.

KARAR TERİM’İN
SARI-kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal ise yakın çevresine takımın orta sahada lider özellikleri bulunan ve hücum yönü güçlü bir oyuncu alınmasının şart olduğunu söyledi. Bu oyuncuya örnek olarak da F.Bahçe ile sancılı bir sürecin ardından yollarını ayıran Alex de Souza’yı gösteren Aysal, “Alex gibi bir oyuncuya ihtiyacımız var. Bu takımın tek eksiği Alex tarzında futbolcu. Takımın düzeni zaten tam. Ancak biz şu anda Alex’siz F.Bahçe gibiyiz” dedi.
Aysal’ın orta saha takviyesi için Terim ile son yapacağı görüşmenin sonrasında bizzat transfer için hareket edeceği de öğrenilirken, transferin 2. devre için yapılacak hazırlık kampına kadar bitirilmesi planlanıyor.

Haberin Devamı

Dilmen GS TV’de

F.BAHÇE’NİN efsane oyuncusu ve NTVSpor yorumcusu Rıdvan Dilmen’in başkan Ünal Aysal tarafından GS TV’ye davet edilmesi sosyal medyada taraftarın tepkisine neden oldu. GS TV Genel Yayın Yönetmeni Bahri Havadır bu konuyu, “8 Ocak tarihinde böyle bir program planlıyoruz, net bir şey yok. Açık oturum şeklinde gerçekleştirilecek programda Başkan Ünal Aysal’la birlikte toplam 8 kişi olacak. Sosyal medya üzerinden G.Saraylısı, F.Bahçelisi, Beşiktaşlısı kısaca herkes, soruları ve görüşleriyle programa katılabilecek” ifadelerini kullandı.