Milli Takım ‘Çok iyi bir iş çıkardınız’

‘Çok iyi bir iş çıkardınız’

27.03.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

A Milli Takım Teknik Diröktörü Şenol Güneş, 4-0 kazandıkları Moldova maçının ardından soyunma odasında oyuncularına hitaben kısa bir teşekkür konuşması yaptı.

‘Çok iyi bir iş çıkardınız’

A Milli Takım Teknik Diröktörü Şenol Güneş, 4-0 kazandıkları Moldova maçının ardından soyunma odasında oyuncularına hitaben kısa bir teşekkür konuşması yaptı.

Haberin Devamı

İki karşılaşmada elde edilen altı puan için oyuncularını kutlayan deneyimli hoca, ay-yıldızlılara kendi kulüplerinde çok iyi çalışmaları talimatını verdi.

Tüm takımla gurur duyduğunu söyleyen Güneş’in, “Çok iyi bir iş çıkardınız. Bu 6 puan bizim için gerçekten çok değerli. Sadece grupta bir avantaj yakalamadık, aynı zamanda Milli Takım olabilme yolunda önemli adımlar attık. Bundan sonra artık hepiniz kulüplerinize geri döneceksiniz. Kendi takımlarınızda da elinizden geleni yapmaya çalışın. Milli Takım olarak hâlâ bazı eksikliklerimiz var” diye konuştuğu öğrenildi.

Şenol Güneş, EURO 2020 yolunda Fransa ve İzlanda ile Haziran ayında çok önemli iki maç yapacaklarının da çizdi. Ay-yıldızlı teknik adamın, “Haziran’da bizi çok kritik iki maç bekliyor. Fransa ve İzlanda maçlarımız belki de erken final gibi geçecek. Sizlere iyi niyetiniz, mücadeleniz ve 6 puan için teşekkür ediyorum. Hepinize kulüplerinizde başarılar dilerim” ifadelerini kullandığı aktarıldı.

Haberin Devamı

19 maç sonra çifte galibiyet
Şenol Güneş, A Milli Takım’ın başındaki 2. dönemine Arnavutluk ve Moldova galibiyetleriyle başladı. Milli Takımımız tam 19 maç aradan sonra üst üste 2 galibiyet aldı.
Fatih Terim yönetiminde Kasım 2016’daki Kosova, Mart 2017’deki Finlandiya ile Moldova müsabakalarını kazanan ay-yıldızlı ekip, sonrasındaki dönemde istikrar yakalayamadı. Milliler, söz konusu süreçte Terim döneminde birer galibiyet ve beraberlik aldı. Lucescu dönemindeki ise 17 maçta 4 galibiyet, 6 beraberlik ve 7 yenilgi yaşadı. Ay-yıldızlı ekip, bu süreçte 2 maç üst üste galibiyet yüzü göremedi.